tiistai 20. marraskuuta 2018

Ripaus jouluntaikaa

Niin kaikuvat joululaulut kodissamme ja hämyinen kynttilänvalo luo kodikkaan sekä hartaan tunnelman. Viime viikolla minä etsin varaston perukoilta joululaatikon, jonka sisällöstä valitsin kauneimmat joulukoristeet pöydille kera kynttilöiden. Niitä ihastellessa on mennyt tovi jos toinenkin. Vaikka ulkona on hämärää tai pimeää lähes joka hetki on mieleni kohentunut huimasti, sillä joulu alkaa hiljalleen tehdä tuloaan.
Rakastan tätä hetkeä vuodessa. Olen aina pitänyt joulusta ja se kaikki ilo kumpuaa lapsuudesta. Lapsuuteni joulut ovat olleet täynnä perinteitä joita pyritään vaalimaan vielä tänäkin päivänä vaikka olemme jo varttuneet aikuisiksi.

Tähän aikaan vuodesta ikävä perhettä kohtaan on voimakkaimmillaan ja tarve nähdä lähimmäiset on valtava. Rakastan sitä tunnetta, kun jouluksi matkustaa Keski-Suomeen ja saa pitkän ajan jälkeen sukeltaa pikkuveljien isoon halaukseen ja äidin lämpöiseen syliin, poski vasten poskea.

5 kommenttia:

 1. Niin tunnelmallisen kaunista. Ihastuin paperikuusiin ja nappasin idean. :-) Blogissani jouluinen arvonta, tule mukaan! Terkuin Katja
  https://paleredrose.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus - kosketti sydäntä! Minullekin joulu merkitsee ennenkaikkea yhdessäoloa... minä puolestani odotan, että meille saavutaan (aikuisiksi kasvaneet lapsemme perheineen)
  - ihanaa kun he haluavat tulla... sitä aikaa kohden...
  Iloa ja energiaa joulun odotukseesi ja pakko vielä kysyä, että onko tuo toinen kuusi aaltopahvista?
  Ihan huippuhienoja kyllä molemmat!!

  VastaaPoista