sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Flunssasta huolimatta

Aivan, flunssasta huolimatta kävin mieheni kanssa Otavan Kevätpäiviltä hakemassa ruukkuihini täytettä. Sieltä lähti matkaan kukkia; enkelipelargoni, maljaköynnös, lumiahiutale ja kukka jonka nimeä en enää muista. Isoon ruukkuun tuli ostettua yrttejä; maurinmalvaa, tilliä, basilikaa, punaista basilikaa, sitruunabasilikaa ja sitruunatimjamia. Yrttien viereen minä laitoin nimikyltit, jotka olin tehnyt vanhoista ruokailuvälineistä. Sillä en olisi enää seuraavana päivänä muistanut kaikkien kasvien nimiä. Saman olisin voinut tehdä uusille kukkatuttavuuksillenikin.

Näillä saadaan iloa koko kesäksi.2 kommenttia:

  1. Kiitos linkistä :) Yrtit on mulla ihan vielä kokeilematta. Sarjassamme "sitten kun minusta tulee marjastaja ja sienestäjä."

    Kauniita kuvia! Viihtyisän oloinen piha.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olet ensimmäinen joka blogissani jotain kommentoi. Harva on tätä kuitenkaan vielä löytänyt. Mutta siis kannattaa yrttejä kokeilla. Aloitat vaikka persiljalla ja basilikalla. Ostat kaupasta ja isket ne multaa pieneen ruukkuun. Ne ovat mielestäni helppohoitoisia ja muutenkin sellaiset yrtit, että on helppoa käyttää ruoanlaitossa.

    VastaaPoista