keskiviikko 2. syyskuuta 2015

MakroTex -haaste Tärkeä

Tämän viikon MakroTex -haasteen aiheena oli kuvata jotain tärkeää. Tottakai ihmissuhteet ovat tärkeysjärjestyksessä siellä korkeimmalla korokkeella, mutta hyvänä kakkosena tulee ehdottomasi päiväkirjamaiset kalenterini. Jos kodissani syttyisi tulipalo, niin kalenterini pelastaisin toki.
Kohta parikymmentä vuotta olen kalenterini sivuja koristellut ja kirjoittanut muistiin asioita hetkistä ja tunteista. Kalenteri on sellainen, että se kulkee mukanani joka paikkaan. Se kuuluu olkalaukkuni vakiovarustukseen.

Elokuussa päättyi edellisen kalenterini sivut ja niin oli syksyä varten ostettava uusi. Helsingistä löysin ihanasta paperikaupasta kaksi tuollaista söpöä muistivihkoa. Vielä en ole raaskinut niitä ottaa käyttöön. 
Musta, ohut kärkinen tussi on mielestäni paras kirjoitusväline. Siksi niitä löytyy laukusta ja kodistamme melkein joka nurkasta. Teipeillä saa mukavasti väriä sivuille. 
Kaikkea pientä täytyy kalenterin sivuille tallentaa. Tuollainen pieni, mintunvärinen, tasku kätkee sisälleen laivareissunmatkan "päiväkirjan".
Iso marimekon pussi kätkee sisälleen ison kasan kyniä, liimapuikon ja sakset. Smashbookin tekoon saa mukavasti ideoita pinterestistä jota selailen tabletillani.


20 kommenttia:

 1. Muistot muistioissa kertovat paljon vaikkapa seuraaville polville

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuollaiset on ehdottoman tärkeitä säilyttää, varsinaisia ajan kuvaajia :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat vihot, mistä olet löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin nuo vihkot sellaisesta helsinkiläisestä kaupasta kun Papershop. Se on Fredrikinkatu 8.

   Poista
 4. Muistot <3

  Ja sinulla vielä niin kauniisti talletettuna.

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat aarteita, niissähän on koko elämäsi!!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava kalenteri ja muistiinpanot, sanani tuntuvat aika latteilta kuvaamaan tunnetta, jota koin katsoessani postaustasi. Kaunista, taiteellista ja tärkeää:)

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus <3 ja niin tärkeät ihanat muistikirjat niit ei saakaan.koskaan tuhota, ihana lukea sit joskus kun vuodet kuluneet..

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus <3 ja niin tärkeät ihanat muistikirjat niit ei saakaan.koskaan tuhota, ihana lukea sit joskus kun vuodet kuluneet..

  VastaaPoista
 9. Hauskannäköinen kalenteri, sitä on varmasti mukava selata vuosienkin jälkeen. Tällaisena digiaikana minusta paperituotteet ovat nousseet uuteen arvoon, ainakin minun arvoasteikollani. Paperinen kalenteri ja kirjat ovat tärkeitä!

  VastaaPoista
 10. Vitsi kun makee. Voi kun jaksaisi pitää tuollaista, sitä olisi mukava selailla.

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia ja ihania kalenterin sivuja! On kuin kaunista kuvakirjaa katselisi. Ihan mahtis ja mitä tarinoita ja ideoita nuo kannet pitävätkään sisällään. :)

  VastaaPoista
 12. Inspiroiduin tästä sun postauksesta. :)

  Pst. http://vinopino1.blogspot.fi/2015/09/kalenteri-muistiinpanoille-ja-tasku.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukemassa postauksesi aiheesta. Ihan älyttömän iso kiitos kauniista sanoista. :D

   Poista