maanantai 30. kesäkuuta 2014

Terveenä jälleen

Nyt on ollut blogin kirjoittamisessa aikamoinen tauko. Pari päivää ennen juhannusta minun epilepsiani näytti sen ikävämmän puolen, jonka vuoksi jouduin viettämään juhannuksen sairaalassa. Juhannusviikon perjantaina oli porukat tulossa meille juhlimaan keskikesän juhlaa, mutta päivä saikin ikävämmän käänteen. Äiti lähti perjantai-illaksi kanssani sairaalaan, sillä oloni oli huolestuttava.

Minun täytyy olla hyvinkin kiitollinen miehelleni ja ennen kaikkea äidilleni jotka täällä meillä pyöritti kotia sen muutaman päivän sairaalassa ollessani. Äitini hössötti jopa niinkin paljon, että pisti sunnuntaina pystyyn siivouspäivän, sillä vahvasti uskoimme minun pääsevan maanantaina kotiin. 

Ja niinhän sitä kotiin pääsin tuolloin. Olen saanut nauttia äitini ja hänen miesystävänsä läsnäolosta reilun viikon. Viime viikolla olin keskiviikkona jo siinä kunnossa, että pystyin kiertelemään kahdessa kirpputorissa. Äidin kanssa niistä tulee löydettyä turhaa, esim. ensi syksyn verhot, mutta myös aarteita. Käteeni tarttui pari arabian lautasta, verhot mutta myös älyttömän hieno vaaka. Joka nyt koristaa keittiömme pöytää omenat seuranaan. 1 kommentti:

  1. Wau! Melkoisen hieno on! Saat näyttää muutkin löytösi, kunhan pääsen käymään! :) Ja luoja kiitos olet taas kunnossa! :)

    VastaaPoista