keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Pieni keittiöremontti

Me olemme mieheni kanssa puhuneet jo vuosia, että keittiö olisi kiva saada uudemmaksi, paremman näköiseksi, mutta aina on tullut esteeksi kustannuskysymykset. Meidän 80-luvun keittiö on hyvin säilynyt ja ei niin kauheaa katseltavaa, joten remonttia on ollut helppo lykätä eteenpäin, mutta silti on takaraivossa kytenyt halu saada meidän näköinen keittiö.

Parisen kuukautta sitten minä törmäsi netissä tikkurilan sivuilla kirjoitukseen Maalaa keittiönkaapit nykyaikaan. Siellä oli hyvät ohjeet ja luettelo tarvikkeista joita tekemiseen tarvittiin, niinpä ajattelimme uudistaa keittiötämme maalaamalla kaappien ovet.
Alkuperäinen suunnitelmamme oli, että maalaisimme ainoastaan alakaappien ovet, mutta tekeminen kun oli vaivatonta ja rattoisaa, päätimme maalata myös yläkaapit. Kolmen viikon aikana meillä meni illat yhdessä maalaillen pienessä keitiössämme. Hetkiin mahtui paljon iloa, naurua, jännitystä, tuohtumista, kiroilua ja onnistumisen riemua.
Remonttimusiikkina meillä kuului Olavi Uusivirtaa, The Policea ja Editorsia.
Nuo viikot olivat täynne remonttikrääsää, pölyä, erilaisia hajuja sekä roskaruokaa. Vihaan epäsiisteyttä, mutta sen kanssa oppi elämään. Hyvää kannatti odottaa.

Reilu viikko sitten kävi vanhemmat täällä laittamassa keittiön seinälle Rebel Wallsilta tilaamani tiilitapetin. Sen myötä on keittiömme vihdoin valmis.

Tässä teille hiukan kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti