tiistai 8. heinäkuuta 2014

"Juhannuksen" jälkeen


Viikonloppuna tuli vietettyä ystäväpariskunnan kanssa "juhannusta".  Erinäisten syiden takia emme voineet sitä juhlia virallisena päivänä, joten siirsimme keskikesän juhlimista muutamalla viikolla.
Viikonloppu oli onnistunut ja jopa sää oli meidän puolellamme. Oli ihanan lämmintä ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Tuolla reissulla kastelin talviturkkini ja kuinka ollakkaan, sain sieltä ilkeän yskän. 

Niinpä "juhannuksen" jälkeinen arki tuntuu hieman kurjalta. Blogia kirjoittaessani nautin tässä kuistilla teetä enkä jäillä höystettyä mehua. Noh, oli jotain hyvääkin nimittäin huomasin kuinka kasvini kuistilla ovat heränneet eloon kun ovat saanet nauttia auringosta. Pöydällä oleva pelargonia on alkanut raottamaan nuppujaan ja yrttini maurinmalva on kasvanut jälleen pituutta sekä tehnyt lisää kukkia. Basilika oli kärsinyt veden puutteesta, mutta sain sen elvytettyä joten lehdet ovat jälleen terhakkaasti kohti taivasta. 

"Juhannuksena" tuli grillailtua niin paljon suolaista ja rasvaista ruokaa, joten päätimme kotona sitten siirtyä hiukan kevyempään ruokavalioon. Niinpä grillasimme lohta ja maissia jonka seurana oli raikas salaatti. Ihanan lämpöisen päivän johdosta nautimme päivällisen ulkona.


Arabian 24h muki seisokelee minulle tuntemattoman arabian leipälautasella.
Salaatin olen laittanut tarjolle arabian fasaani sarjan tarjoiluvadille ja hauskat Indiskasta ostetut lasinaluset tuovat kattaukseen mukavan, kesäisen tunnelman. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti