tiistai 20. tammikuuta 2015

Helsinki

Olen jo jonkin aikaa suunnitellut ystäväni kanssa pientä vuorokauden mittaista reissua Helsinkiin. Molemmat kyllä olemme käyneet suuressa maailmassa, mutta toinen perheensä ja toinen sitten työnsä puolesta. Joten...reissu samanhenkisen ystävän kanssa olisi unelma. Irtioton arjesta -matkan olemme jo mielessämme tehneet, mutta käytännössä emme, sillä ei ole vielä tietoa missä vaiheessa arki antaa tuollaiseen hetkeen tilaa.

Muutama päivä sitten selailin vanhoja aikakausilehtiä, joita kertyilee niin pöydille kuin kirjahyllyynkin, ja löysin yhdestä niistä hauskan jutun. Jutussa kerrottiin muutamista Helsingin sisustusliikkeistä, taidegallerioista ja kahviloista, nappasin sivuilta ne makeimmat kohteet ja tein niistä jonkin asteisen smash book.

Smash bookin sivujen pohjana on käytetty ihan akvarellipaperia jonka olen päällystänyt vanhan kirjan sivuilla. Sivuille olen liimannut, ihan paperiliimalla, lehtileikkeen juttuja. Koko homman olen sitten koristellut leikekuvilla, napeilla, teipeillä sekä tekstitarroilla. Pidän smash bookkiin luomasta tunnelmasta erityisen paljon.

Kaduilla Helsingin.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti