torstai 8. tammikuuta 2015

Minun nurkkanen

Minä olen skräppäyksen aloittanut viime vuoden huhtikuussa. Tähän mennessä on askarteluun liittyviä juttuja kertynyt kiitettävän paljon ja olen joutunut miettimään niiden säilytystä useampaan otteeseen. Monet askartelijat ovat laittaneet työpisteistään ja säilytysideoistaan kuvia ja kateellisena olen katsellut, varsinkin heitä joilla on ihan oma huone askartelulleen. Tämä talous asuu pienessä kaksiossa, joten mitään "omaa" harrastehuonetta ei ole mahdollisuus saada. Joudun siis näpertelmään kyhäelmäni keittiönpöydällä ja huonoa siitä tekee sen, että säilön kaikki tarvikkeet makuuhuoneessa.

Muutamia kuukausia sitten säilöin askartelukrääsää pieniin purkkeihin ja laatikoihin. Niitä oli pieni hylly täynnä ja voitte arvata mikä roudaaminen siinä oli keittiöön. Oli nimittäin syli täynnä niitä pieniä purkkeja ja laatikoita. Ja se hylly oli ainaisen kaaoksen vallassa...näytti hyvin epäsiistiltä. Nyt parin kuukauden aikana on tilanteeseen tullut järjestystä ja olen aika tyytyväinen siihen, että kaikki palapelin palaset ovat löytäneet oman paikkansa.

Siitä kokoelmasta on ihan pakko laittaa kuvaa. Se on mielestäni aika söpö.

Hyllyihin ostin H&M mustat laatikot, joihin olen saanut hyvin "piiloon" askartelujuttuja.  Yhdessä laatikossa on kaikki paperit, toisessa valokuvat ja neljännessä teipit sekä tarrat. Monta asiaa kun on yhdessä laatikossa on niitä helppo liikutella huoneesta toiseen. 

Alimmassa laatikossa on säilössä kaikki leikekuvat ja oranssi peltilaatikko pitää sisällään yleisimmät tarvikkeet; työkalut, napit, haaraniitit, musteet, suihkeet, sabluunat, liimat jne. 


2 kommenttia:

 1. Musta on niin kiva päästä kurkkaamaan muiden askartelutiloihin! Ja tuo sun oranssi peltilaatikko on upea! Niin kade:)
  Jokohan sitä joku päivä kehtaisi kuvata omankin sotkuisen tilansa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti laita kuvaa omasta työpisteestäsi. Niitä on mukava muiden katsoa ja voi saada sieltä omiin juttuihin ideoita. Ja tuo oranssi laatikko löytyi viime kesänä kirpputorilta.

   Poista