tiistai 3. helmikuuta 2015

Hempeitä värejä helmikuussa.

Viime viikon p*skarteluhaasteessa oli tarkoituksena käyttää kolmea pastelliväriä. Siis näitä ensimmäisessä kuvassa olevia. Yhdistelmä on varsin suloinen, mutta näihin väreihin sopivaa valokuvaa en arkistoistani löytänyt. Sen vuoksi haasteeseen osallistuminen jäi. Haaste jäi kuitenkin mieleeni pyörimään ja päätin näiden kolmen värin pohjalta tehdä kalenteriini hiukan juttuja. Siis kalenterini sai uuden, koristeellisemman aukeaman.

Aukeamassa on kolmen sivun vihkonen, joka kätkee sisäänsä ajatuksia. Vihkonen on kiinnitetty kalenterin kierteeseen kiinni hakasilla, joita olen napannut talteen vaatteissa roikkuvista lappusista. Pinterestistä löysin hauskan idean kiinnittää nappi klemmariin. Sellaisia olen muutaman jo tehnyt ja yksi löysi paikkansa kalenterini sivulta. Pieniä tekstipalasia, olen napsinut viimeisimmästä Pirkka -lehdestä. Heh.
4 kommenttia:

 1. Vitsi miten kiva kalenteri! Tai siis smash book!
  Iski ihan kateus - ja muistin miten kiva oli aikanaan tuunata Teinaria:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hauskaa puuhastelua aina iltaisin. Joskus huvittaa avata tuollainen kalenteri esiin jossain ns. virallisemmassa hetkessä. Toivottavasti ne ajattelee, että olen todella kiireinen ihminen. Heh.

   Minä muistan myös ne pikkuiset teinarit. Niitä on minulla tallessa 90-luvun puolesta välistä.

   Poista
 2. Kommenttisi (kiitos siitä) perusteella löysin tänne. Ja mikä kalenteri! Vuosi ei ole vielä pitkällä,joten taidampa aloittaa myös....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä Ulla hätäile. Tuo kalenteri on alkanut jo heinäkuussa. Se on sellainen opiskeluvuoden kalenteri. Että en minä sitä tuohon kuntoon ole saanut muutamassa viikossa. Heh. Niin ja tervetuloa uudelleen kurkkaamaan blogini juttuja.

   Poista