tiistai 7. huhtikuuta 2015

P*skarteluhaaste #272 - Aprillia, aprillia!!

Vietän vapaapäivää. Mieleni on hiukan apea, sillä ulkona on aika kehno lenkkeily sää.  Äitini on minulle joskus sanonut, että "kyllähän sitä voi ulos mennä kelillä kuin kelillä, pitää vain osata pukeutua oikein". Äidin neuvoja en ajatellut tänään ottaa vakavasti, joten jäin sisälle selailemaan vanhoja valokuvia. Niitä selaillessani löysin kuvan itsestäni. Sadesään inspiroimana rakentui kuvasta surumielinen leiska. Tällä leiskalla osallistuin viimeisimpään P*skarteluhaasteeseen. Haaste antoi hyvinkin vapaat kädet tekijälle.

Leiskan pohjana olen käyttänyt jälleen kaiser craftin paperia. Paperin kuosia hiukan ryhditin sabluunasta saadulla kuviolla, mikä kivasti kokosi yhteen leiskan muut elementit. Valokuva lepäilee vanhan kirjan sivuilla. Sivujen reunoja vanhensin ressaamalla ja hiukan mustetta sivelemällä. 
Leiskan koristeina toimii tällä kertaa napit, paperisilppu sekä tekstitarra. 

Sadesään sumussa. 


5 kommenttia:

 1. Juurikin sadesään tunnelmaa!

  VastaaPoista
 2. Wau! Tuo perhosläpyskä on aivan ihana ja juurikin oikealla paikalla! Hieno kokonaisuus kaiken kaikkiaan muutenkin. :) Ja kyllä sinä opit niitä kukkarykelmiä tekemään ;) Aloitat vaan joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kiitos. Tuollaisen perhosläpyskän joskus sinulta sain. :) Se oli sellainen pieni vihkonen minkä sivujen alareunassa oli perhosia.

   Poista
  2. Ei voi olla totta! :D no niinpä onkin! xD

   Poista
  3. Niitä olen käyttänyt jo muutamassa leiskassa. Se vihkonen oli minulle ihan aarre.

   Poista