tiistai 14. huhtikuuta 2015

P*skarteluhaaste #273 - Luonnos

Vielä olisin halunnut nukkua, mutta ei auttanut muu kuin nousta ottamaan valokuva tekemästäni leiskasta, minkä loihdin eilen illalla. Tarkoitus on sillä osallistua p*skarteluhaasteeseen. Aiheena oli tällä kertaa luonnos. Luonnoksen asetelma toteutuu leiskassani, mutta muuten en koekkaan tuotoksessani onnistuneen. Jotenkin koko tekele jäi valjuksi. Onko se liian pelkistetty? Onko siinä liian vähän koristeita ja yksityiskohtia? Kyllähän sitä sanotaanhan, että less is more...mutta onko tämä jo liian simppeli, että olisi voinut jättää kokonaan tekemättä? 

Olen niin kahden vaiheille, että tykkäänkö leiskastani vai en.


8 kommenttia:

 1. Piti tulla vastavierailulle blogiisi. Kivoja leiskoja (oikea termi?) sulla! Mulle skräppimaailma vähän vierasta. Ihailen kovasti ja tekis mieli joskus kokeillakin, kun keksisi kivan aiheen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit pyörähtämässä. Ja kiitos. Leiskoja olen tehnyt vasta vuoden päivät ja vielä on hurjasti matkaa ihan kunnollisiin tuotoksiin. Rohkeasti vain kokeilemaan. Aihe syntyy, ainakin minulla, siitä valitsemastani valokuvasta.

   Poista
 2. Aina ei tarvi olla niin kauheasti kaikkea tilpehööriä. Kivan nuorekas se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelen toisinaan, että ei sitä aina tarvitse olla kaiken maailma koristeita. Mutta sitten kun olet tehnyt jonkin pienempi eleisen työn, niin tulee sellainen olo etten ole kovinkaan taitava kun jää niin vähäiselle yksityiskohdat.

   Poista
 3. Taustapaperi on minusta niin ihana että se saa näkyä minun makuun ja paljon! :) Hyvältä näyttää ja se on välillä hyvä koputella vieraampaa jäätä. Sieltä voi löytyä jotain uutta tai jopa ihan uusi tie. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa ihastuin tuohon taustapaperiin ja nyt löytyi siihen sopiva kuvakin. Pitäisi tilata lisää 12x12 papereita.

   Poista