torstai 28. toukokuuta 2015

Lämmin kevätilta

Tämä viikko on hemmotellut meitä ihanalla auringonpaisteella ja mikä parasta, illatkin ovat alkaneet jo lämmetä. Niin lämpimiä ne jo ovat, että uskaltauduin vanhemman koiramme Ellan kanssa terassille iltaa istumaan. Tuolloin tiistaina ei terassimme ollut vielä siinä vaiheessa, että kaikissa ruukuissa olisi kukkaset, mutta se ei mieluisaa iltaa pilannut. Ella löysi isojen tyynyjen keskeltä hänen joka kesäisen tarkkailupaikkansa. Ella täytti helmikuussa 8-vuotta ja on tajunnut vuosien varrella, että mamman koristetyynylajitelma vain kasvaa ja niiden joukossa on vain opittava elämään.

Maanantaina toin kotiini työtokaverilta saadun sinikukkaköynnöksen. Minä en saanut häntä kiittää, koska se kuulemma toisi kukalleni huonoa kasvukautta enkä myöskään saanut maksaa saamastani kukasta mitään. Olin harmissani, sillä "kiittää" olisin halunnut.
Ajatukseni kirkastui seuraavana päivänä. Päätin tehdä hänelle kortin, missä en kiitä vaan toivotan hänelle "kukkien sävyttämää kesää". Annoin hänelle kukkasia takaisin kortin muodossa.

Kortinpohja on kasattu ihanalle kukkapaperille. Koristeena olen käyttänyt kaiser craftin leikekuvia, kakkupaperia, paperikukkia, nappeja, teippiä. Niin ja puolihelmiä.
2 kommenttia:

  1. Terassilta lisää kuvia!

    Ja voi miten kaunis kortti, upea kokonaisuus! Vaikka kukkia ja koristeita on paljon niin siltikään tuo ei ole mun silmään levoton. Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Oikea söpöliini tuo koirasi! Taidanpa minäkin hankkia noita litteitä kukkia, niillä saa hyviä sommitelmia ja menevät mukavasti limittäin. Oikein sievä.

    VastaaPoista