maanantai 18. toukokuuta 2015

P*skarteluhaaste #278 - Kuvahaaste

Voiko päivä enää harmaampi olla. Puolesta päivästä saakka on taivas satanut vettä ja pitänyt harmauden hyppysissään. Jotenkin ahdistaa tällainen luonnon syksyinen olemus ja kumisaappailla rontostelu. Vaikka mieli onkin apea, tuli silti loihdittua työpäivän jälkeen iloisen kepeä leiska. Kyllähän se hiukan nostatti suupieliä ylös.  

P*skarteluhaastessa oli tällä kertaa tarkoitus inspiroitua kuvasta. Kuva oli aivan ihastuttava ja sen näkeminen sai minut muistamaan, että minulla on jossain tallessa valokuva missä koreilee hyvinkin saman näköinen kukka. Se kukka asusteli viime kesän kotimme terassilla ja saa nyt vuorostaa loistaa uusimmassa leiskassani.

Leiskassa oleva valokuva sai ympärilleen elementtejä, joiden värimaailma on napattu haasteen kuvasta.
Koko kyhäelmä lepäilee Graphic45 somalla paperiarkilla. Muutamat leikekuvat, kakkupaperit ja vaaleanpunaiset napit ovat päässeet osallistumaan leiskan kokonaisuuden luontiin. 
Tekstilappua pitää paikallaan TimHoltzin pikkuinen klemmari.

Kerrottua.      

7 kommenttia:

 1. Kaunis kortti ja voi miten sulla on kaunis käsiala!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käsiala on muovautunut kun päiväkirjoja kirjoittelee vieläkin. Pakko on kyllä huomauttaa, anteeksi, mutta kyseessä on leiska. :D

   Poista
  2. Hah. Hienoa kun kävit korjaamassa kammottavan virheesi. :D Arvostan.

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus! Voikun osaisin myös tuon kerrostamisen ja kiinnittämisen niin ettei tarvi olla reunojaan myöten umpi kiinni, tämä on ihanan ilmava ja täyteläinen juuri tälläisenään ^_^

  VastaaPoista