tiistai 28. heinäkuuta 2015

MakroTex -haaste Kiiltävä

Tämän kertaisen MakroTex -haasteen aiheena on kuvata jotain kiiltävää. Pitkien pohdintojen jälkeen päätin ottaa valokuvan kaulakorustani.
Minä olen aina ihaillen katsellut ihmisiä joilla on kauniin yksinkertainen kaulakoru kaulassaan ilman, että olisi jotkut juhlat. Sellainen koru tuo mukavan huollitellun ilmeen pukeutumiseen ja olen omassa pukeutumisessa tahtonut myös jotain samaa.
Olen siis etsinyt sellaista simppeliä, ajatonta, pitkää kaulakorua jota sitten voisin pitää ihan milloin vain ja vaatteen kun vaatteen kanssa. Noh, viime keväänä löysin sellaisen sitten laivalta. Korun nähdessäni tokaisin, että tästä tulee minun "arkikoruni". Siis koru jota voin pitää kaulassani ihan milloin vain  jne. Ostin korun ja olen sitä pitänyt kaulassani vain kerran.

Olen tullut siihen tulokseen etten ole kaulakoruihmisiä. :D


16 kommenttia:

 1. Minä niin tahtoisin olla koruihminen, mutta eipä noita roikottimia tule pidettyä. :D

  VastaaPoista
 2. Koruja tulee pidettyä liian harvoin.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kiva idea selityksineen. Minäpä menen sen innostamana valitsemaan jonkun kivan korun kaulaan kun olen juuri lähdössä ystävän kanssa liikkeelle :)

  VastaaPoista
 4. Korut ovat kivoja, mutta on vaikeaa löytää sellainen, josta todella pitää ja jota voi pitää. Joku käyttää aina helmiä, joku ristiä...

  VastaaPoista
 5. Minä en myöskään osaa pitää koruja. Ainoastaan sormuksia ja hyvin hyvin harvoin rannekoruja.

  VastaaPoista
 6. Luulin, että olen ainoa, joka ei käytä koruja. Mieheni ja taiteilijaminiäni ostavat minulle usein koruja, ja minusta on hauskaa saada niitä lahjaksi. Mutta onkohan se vaatimattoman ja karun suomalaisuuden perinne, joka vaikuttaa siihen, että niitä ei tule käytettyä. Ne ovat enemmän keräilyesineitä, joita saatan laittaa näytteille. Monilla naisilla ei ollut ennen edes kultaisia kihla- ja vihkisormuksia, puhumattakaan muista kultakoruista, sillä ne oli lahjoitettu valtiolle sota-aikana ja saatu rautasormus tilalle.
  http://blogisisko.blogspot.fi/2015/07/kiiltava-shining.html
  Joissakin kulttuureissa pidetään koko ikä kasteristiä tai vastaavaa oman uskonnon symbolia. Näin sekä miehet että naiset.

  VastaaPoista
 7. Sama täällä, talon sydän pikkusydämenä on aina kaulassa, muut ei oikein passaa. Kaunis koru.

  VastaaPoista
 8. Yksinkertainen, kaunis koru. Minäkään en ole koruihmisiä, samat korvikset korvissa mennään kesät talvet ja niiden lisäksi yleensä vain sormukset sormessa. En myöskään haluaisi lahjaksi kalliita koruja, vaan mieluummin jotakin muuta.

  VastaaPoista
 9. Ihana medaljonki. Laita tuonne koruun sisälle jotain tärkeää, niin korua tulee pidettyä. Kaunis kuva!

  VastaaPoista
 10. Heh. Meitähän on enemmänkin, jotka eivät koruja tykkää pitää. Lohduttavaa. :D

  VastaaPoista
 11. Täälläkin koruja tulee pidettyä hyvin harvoin. Jo kihla- ja vihkisormuksiin kesti tottua monta kuukautta. :D Meillä kimalteleekin sitten valaisimet. ;)

  VastaaPoista
 12. Kaunis yksinkertainen koru. :) Mä tykkään tavallaan käyttää kaulakoruja, mutta usein otan ne kuitenkin pois kotiin tullessani. Jostain syystä ne töissä ja muuten kodin ulkopuolella eivät yhtään häiritse, mutta kotona ovatkin koko ajan edessä!

  VastaaPoista
 13. Ihanasti kuvattu koru Noksu:) Musta sopi taustaksi hienosti ja kuvakulma toi kiilteen kauniisti esille. Tykkään pitää itsekin muutakin kuin korvakoruja, ainakin silloin kun lähden johonkin:)

  VastaaPoista
 14. Laitoin sinulle haasteen, käy kurkkaan. Se on tuolla ompelublogissani, osallistu jos innostut! http://saijaelina.blogspot.fi/2015/08/saunotaan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi minkä teit. :D Aikamoinen haaste. Otan sen vastaan kyllä. En ole ollenkaan tajunnut, että sinulla on toinenkin blogi. Tosi kivoja juttuja siellä.

   Poista