keskiviikko 5. elokuuta 2015

Blogitarina -haaste

Minä sain yllättävän ja hauskan haasteen Pomada blogin pitäjältä. Hän haastoi minut kertomaan blogini tarinan. Minun blogini on hyvinkin nuori. Vähän reilun vuoden ikäinen. En tiedä millaisen tarinan kirjoittaisin blogistani, mutta tahdon haasteeseen tarttua kun sellainen kunnia minulle on suotu.

Minun blogini on tällainen sekametelisoppa. Kai tätä voi sen vuoksi kutsua jonkin asteiseksi lifestyle -blogiksi. Reilu pari vuotta sitten ryhdyin lueskelemaan erilaisia blogeja. Blogit syrjäyttivät osittain aikakausilehtien lukemiseni ja siksi olen alkanut inspiroitumaan toisten ihmisten arkisista touhuista enemmän kuin lehdissä olevista kirjoituksista ja kuvista. Blogeja on ollut kiva lukea ja pikku hiljaa alkoi päässäni kyteä ajatus, että minäkin voisin kirjoittaa tekemisistäni muille ja siten olla ilona toisille.
Tarkoitukseni oli kirjoittaa enemmän juttuja kodistamme, sillä kuvaan sisustustamme ja arkeamme paljon ja olisi ollut luonnollista laittaa niitä blogiini, mutta tuohon aikaan heräsi valtava mielenkiinto skräppileiskoja sekä minialbumeita kohtaan. Niinpä en alkuperäisessä suunnitelmassani pysynytkään vaan blogissani on nyt sulassa sovussa niin sitä arkea, kotia kuin askarteluakin.

Haasteessa oli tarkoituksena kertoa myös siitä kuinka blogini on kehittynyt ajan saatossa sekä siitä mitkä ovat olleet blogini käännekohdat. Blogini nuoruuren vuoksi minut täytyy sanoa etten osaa moisista kirjoittaa vielä. Ehkä sitten kun olen blogia pitänyt yllä joitakin vuosia. :D

 Haastan nämä blogit mukaan tarinankerrontaan:

- Vinopino blogiin ihastuin pitäjän eläväiseen ja rempseään kirjoitustyyliin. Hänen ottamansa                kuvat arjestaan ovat hyvän mielen tuojia. Tämä lifestyle -blogi inspiroi mukaansa. 
- With love, Jenni blogi on minulle ihan uusi tuttavuus. Blogi on herättänyt minut mukaansa                  vaikuttavan tunnelmallisilla kuvillaan. Blogin pitäjään on minun jotenkin helppo samaistua, meillä      on samankaltaisia arjen iloja.  
- Niinula on blogi lähinnä askartelusta, jota itse innolla harrastan. Tämän blogin pitäjän tyyli tehdä        korteja on minun makuuni erityisesti ja hänen väriensa käyttö on ihailtavaa.
- Arkea ja ajatuksia blogin pitäjä ANN on vanha opiskelutoverini ja olen hänen kirjoituksiaan                seurannut jo jonkin aikaan. Hänen bloginsa on kuin päiväkirja hänen ja perheensä arjesta. ANN          reissaa, varsinkin Suomessa, hyvinkin mielenkiintoisissa paikoissa ja kirjoitukset niistä on mukavia    lukea. 

Ohjeet (jotka saa kopioida myös omaan blogiinsa), tulevat tässä.

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. 
 #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.7 kommenttia:

 1. Lifestyle on loistava kategoria, voi kirjoittaa mistä kulloinkin huvittaa :) Itse luen mielelläni blogeja, joissa käsitellään monipuolisesti asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, minä myös luen blogeja missä on vähän kaikkea. Sellaisista on mukava saada enemmän ideoita omaan arkeen. Ja kai sitä on hiukan uteliasluonne. :)

   Poista
 2. Kiitos kauniista sanoistasi ja haasteesta! :)

  VastaaPoista
 3. Pst. http://vinopino1.blogspot.fi/2015/08/blogitarina-haaste.html

  VastaaPoista