lauantai 15. elokuuta 2015

Kolmen Naisen Ihana Blogi -haaste

Tämähän on hassua! Minun kohdalleni tupsahti jälleen haaste. Haaste kulkee nimellä Kolmen Naisen Ihana Blogi.   Minä sain haasteen Millalta joka pitää Mustesormi nimistä blogia. Käyhän kurkkaamassa. Hänen bloginsa on hyvin innostava.

Nämä ihanat naiset blogeineen haastan mukaan:

Kuppi Teetä - blogin pitäjä on hyvin näppärä käsistään ja tavattoman luova. Hänen tuotoksiaan on                              mukava katsella. Värien käyttö on mielestäni rohkeaa. Hänen tyylinsä tehdä kortteja on                        kovasti mieleeni.

Juttaleijona -  tämä blogi on minulle ihan uusi tuttavuus ja en kovin osaa siitä sanoa, mutta                                          houkutteleva se on!! Blogin pitäjän kirjoitukset on hauskoja ja hän touhuaa arkenaan                            mielenkiintoisia juttuja. Heh. Bloggaajan juttuja jää vain lukemaan.

Kepsakkaa  - tämän luovan naisen blogi on riemukas ja hänen tekeleensä ovat taidokkaita. Hän on         elämää         hyvin taitava moniosaaja luovuuden saralla ja aina ilolla käyn lukemassa hänen                                   blogijuttujaan.3 kommenttia:

  1. Kiitos kovasti haasteesta ja kauniista sanoista! ^_^ <3 Yritän saada tämän itsekin mahdollisimman pian tehtyä! :>

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti haasteesta <3 Täytyykin laittaa ajatus hautumaan :)

    VastaaPoista