sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Jouluinen minialbumi

Minun on pitänyt jo pitkän aikaa sitten tehdä viime joulun valokuvista minialbumi ja nyt otin itseäni niskasta kiinni. Johan sieltä tämän vuoden joulu puskee kovasti päälle ja sitten on uudet valokuvat odottamassa. Huoh.
Urakka koitui haasteelliseksi, sillä ei minulla vielä syyskuussa ole joulumieltä sitten nimeksikään. Yritin joululauluja kuunnella päästäkseni tunnelmaan, mutta eih. Ei se joulu sydämeeni vielä saapunut. Mutta odottakaahan kun koittaa marraskuu.

Albumissa on vain kuusi kuvaa, mutta sitäkin paksummat sivut. Koristeita on aika paljon ja se sopiikin hyvin jouluun. Kaikki leikekuvat ovat KaiserCraftin. Melkein kaikkien papereiden reunat olen ressannut ja tummentanut musteella.5 kommenttia:

 1. Tulipa kiva mini albumi. Hyvin sait joulutunnelmaa siihen loihdittua näin syyskuussa.

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää! Mitä on ressaaminen? Mun pitäisi varmaan lukea joku "Paperiaskartelun alkeet"-opas niin ymmärtäisin paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, kun vastaukseni on viipynyt näinkin pitkään. Ressaamisella tarkoitetaan sitä, kun paperinreunoja on kulutettu. Saatu ne repaleisen näköiseksi. Siihen on olemassa ihan työkaluja, mutta en minä moiseen väkertimeen ole rahaa laittanut, niinpä omat papereiden ressaamiset saan aikaiseksi sahalaitaisella puukolla.

   Poista
 3. Moikka yritän kirjoittaa ihailuni, netti pätkii ihan tolkuttomasti, sorry jos kommentteja näkyy useampi. Tämä albumi on ihan älyttömän hieno! Minun pitää hankkia myös se paperiaskartelun alkeet-opas, en ihan tajua vielä, paljon on matkaa tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vaan. Ei tullut kommentteja enempää kuin yksi. :) Ja kiitos kehusta. Tuntuu hyvältä. Sen sanon, että pinterestistä saa todella paljon ideoita ja oppeja. Sinne vaan selailemaan ja ihastelemaan sekä kokeilemaan niitä omia juttuja.

   Poista