maanantai 14. syyskuuta 2015

Makeisia

Jokin aikaa sitten karkkihyllyille ilmestyi Fazerilta kaksi uutta karkkipussia jotka sisältävät lakristaa. Lakritsa on hyvää, mutta se miksi ostopäätöksen tein johtui niistä pusseista mihin tämä suuri herkku oli säilötty. Ne oli niin hienot, että piti ihan kuva ottaa. Oikein tyylikkäät pussit. Sopisi vaikka lahjapaketin kylkeen.
Musta harmaassa pussissa on ihan peruslakritsaa. Tykkäsin siitä erityisen paljon. Sitten ruskea musta pussi kätkee sisälleen toffeenmakuista lakritsaa ja siitä tuli mieleen sukulaku. Ja se ei makuhermojani kovinkaan hivellyt. 
Mieheni kanssa näitä herkkuja eilen naposteltiin ja analysoitiin namit kovalla kädellä. Tulimme siihen tulokseen, että toffeen makuiset lakritsit jäävät luultavasti pyörimään keittiönpöydälle ja odottamaan sellaista makeanhimoa, että voi syödä ne huonommatkin karkit pois kuleksimasta. 

5 kommenttia:

  1. Ovat pehmeitä ja makeita lakuja kauniissa pusseissa :)

    VastaaPoista
  2. On tosiaan tyylikkään namipussit. Hmm... toffee ja laku, outo yhdistelmä.

    VastaaPoista
  3. Ihanat ja tyylikkäät pussit, mutta siihen mielestäni näiden lakujen erityisyys jääkin. Peruslaku oli hyvää, muttei mitenkään erityisesti peitonnut kilpailijoitaan. Toffeelaku taas....noh, ei ollut minun juttu. En ole vielä kohdannut Pandan peruslakun voittanutta. ;)

    VastaaPoista