maanantai 26. lokakuuta 2015

Facebookin askarteluhaaste nro 17

Hyvänen aika! Lenkille kun läksin ennen kuutta, säikähdin kuinka oli jo pimeää. Piti itsensä ihan heijastimilla kuorruttaa, että uskalsi lähteä. Ystävän kanssa tuli sitten pimeässä, kuun loisteessa, tarvottua kinttupolkuja ja kyllä täytyy sanoa, että tuntui äärimmäisen hyvältä.
Nyt on sitten lenkistä selvitty suihkun kautta sängylle makoilemaan. Loppuilta tuleekin sitten loikoiltua sängyllä läppäriä näpytellen. Tiedän, ettei se ole hyväksi, mutta jos vähän kuitenkin.

Muuten, minne nämä päivät oikein vilistävät? Minne katosi viikonloppu?  Viime perjantaina julkaisimme uuden askarteluhaasteen Facebookissa ja vasta nyt huutelen siitä täällä blogissani. Ei minun tapaistani ollenkaan. Noh, asiaan. Haasteemme koostui tällä kertaa bingoriveistä. Ja täytyy sanoa, että hyvinkin haasteellisista sellaisista.
Omakseni valitsin rivin Turkoosi - X- Teräs.
Tällainen tuotos siitä syntyi.

Valkoista 12x12 kokoista arkkia olen sabluunalla ja turkoosin värisellä musteella piristänyt.
Vanha valokuva lepäilee muutaman paperin päällä, joidenka reunoja olen hiukan ressannut ja musteella vanhentanut. Koristeena toimii tällä kertaa klemmarit, tagit, teippi ja leikekuva.


5 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva haaste! Nuo kennovärit on kyllä hienot!

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva haaste! Nuo kennovärit on kyllä hienot!

  VastaaPoista
 3. Kiva tunnelma leiskassa! Johonkin se aika vaan katoaa....kohta sitä on vanha kääkkä ennen kuin huomaakaan!

  VastaaPoista
 4. Ihana leiska!
  Hämärä tulee nyt tosi nopsaa. Hienoa että koristelit itsesi heijastimilla, moni ku sitä ei tee. :( Monta kertaa ois tehnyt mieli nousta autosta ja käydä sanomassa, että meinaatko kauankin säilyä hengissä tms. tai kivointa oisi antaa toiselle heijastin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä. Heijastin ihan äärimmäisen tärkeä kapistus, varsinkin nyt kun ei vielä lunta ole maassa.

   Poista