perjantai 4. joulukuuta 2015

MakroTex -haaste Kauneus, Komeus, Miesihanne

Tämän viikkoisen MakroTex -haasteen aiheena oli Kauneus, Komeus ja Miesihanne. Minä valitsin näistä kolmesta kuvattavakseni tuon jälkimmäisen. Minä olen aina ihannoinut miehiä jotka ovat luovia ja jotka omaavat vahvat mielipiteet. Minun pääni kääntää miehet, joilla on pitkät hiukset ja hiukan renttumainen olemus.

Minä olen hyvin onnellisessa asemassa, sillä minä jaan talouden juuri tuollaisen miesihanteeni kanssa. Olen kohta 15-vuotta taivaltanut arkeani herttaisen, vahvan selkärangan omistavan muusikonretkun kanssa. Pitkiä, tummia hiuksia ja partakarvoja löytyy useinkin lavuaarimme reunoilta, sekä erilaisia rumpulaatikoita ja peltipusseja löytyy niin eteisestä kuin sängynkin alta, mutta tämän pienen sekasotkun olen ollut valmis kestämään, sillä onhan tämä herra aika valloittava persoona.

Pieni rumpalipoika.


7 kommenttia:

 1. Oi miten hauska vastaus aiheeseen ja kiva idea! Heijastuuko Rumpalipoika tuolta virvelin vanteesta? :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten hauska vastaus aiheeseen ja kiva idea! Heijastuuko Rumpalipoika tuolta virvelin vanteesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kyllä se minä heijastun rumpujen kyljestä. :)

   Poista
 3. Hieno lämminhenkinen vastaus haasteeseen ♥ Muusikon retku kuulosti tosi valloittavalta.15 vuotta on kunnioitettava saavutus, itse ehdin olla naimisissa 30 vuotta ja siinä oli ruusutarhaa ja lujia karikkoja, joiden yli piti laahautua välillä siipirikkona, mutta periksi en antanut. Toivon että onnenne jatkuu, luova mies on rikkaus, mutta se myös vaatii paljon.

  VastaaPoista