sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Tauluja

Pidän kovasti tauluista. Niitä on kodissamme joka huoneessa enemmän tai vähemmän. Joissain taulunkehyksien sisällä on omatekemää "taidetta", jossain jonkun toisen ja osa kehyksistä pääsee rajaamaan syliinsä valokuvia. Postikortteja olen myös kehystänyt ja laittanut seinälle. Niin ja vanhasta seinäkalenteristakin olen kuvia laittanut talteen ja jossain vaiheessa lykännyt kehykset ympärille. Osa tauluista on sellaisia, että niiden kuvia vaihtelen sisustuksen mukaan.

Lokakuussa sain tutustua blogissa With Love, Jenny lehteen nimeltä Flow. Tuo lehti ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja se on halvempi tilata netistä, kuin ostaa suoraan kaupasta.
Niin ja itse en ole omalta kylältäni löytänyt varsinaista lehteä, mutta sellaisia pieniä vihkosia kylläkin. Ja ne tarttuivat matkaani välittömästi. Ne olivat niin suloisia.

Ihania sivuja selaillessani mietin, että kuinka voisin tätä kaikkea hyödyntää, niinpä keksin tehdä muutamista sivuista tauluja makuuhuoneeseemme.

8 kommenttia:

 1. Ihania vihkoja! Huomasin että S-marketissa on Flow myynnissä mutta hinta on kyllä aika hurja!

  VastaaPoista
 2. Pitääpä käydä S-marketissa katsomassa minkälainen lehti tämä on. tosi ihania tauluja teit. Etenkin alimmaista jäin tuijottamaan haltioituneena

  VastaaPoista
 3. Minulla on tauluna printattu vuosien takainen luontokuva - Kaakkurin lento. Peitin sillä tätini maalaaman taulun, josta en tykännyt yhtään :) Myös Picasson pikkuinen harlekiinipoika on seinällä, vanhasta taidekirjasta repäisty. Kannatan kehyksiä, joissa kuvaa voi helposti vaihtaa. Ei taulujen tarvitse olla 'aitoja'!

  VastaaPoista
 4. Olen kanssasi samaa mieltä, ettei taulujen pidä aitoja olla. :) Kehystää juuri sellaisen kuvan mistä pitää ja laittaa seinää koristamaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo taulu raipaitaisesta miehestä ja naisesta. Onko tuossa rumpalimies?

  VastaaPoista
 6. Viimeinen taulu on ihan supersuloinen!

  VastaaPoista
 7. Tosi hauskoja ja sympaattisia. :)

  VastaaPoista