tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hassu löytö kirpputorilta

Tykkään käydä kirpputoreilla. Niissä on mukava pyöriä ajan kanssa hyvässä seurassa, tutkien ja tuumaillen notkuvien pöytien tarjontaa sekä tehdä löytöjä, jopa niitä hassujakin. Kirpparit ovat myös paikkoja, missä on tullut monet naurut naurettua niin, että vedet valuvat silmistä...ihmiset kun pistävät myyntiin vähän mitä sun sattuu, välittämättä siitä onko tuote likainen tai rikkinäinen. Aina löytyy kirpputoreilta jotain ihmeteltävää.

Viime viikon vapaapäivilläni tulivat porukat piristämään meidän arkeamme. Äitini ja hänen miesystävänsä ovat hyvin aktiivisia kirpputorien kiertäjiä, joten oli luonnollista viedä heidät paikallisiin keräilijöiden aarreaittoihin. Itse löysin näiltä etsinnöiltä virkatun peiton, joka löysi paikkansa sohvalta, juomalaseja, mitkä tulivat heti käyttöön sekä hassun hauskan kamerakotelon!!

Minä ostin jokin aika sitten polaroid -kameran ja se on ollut ilman minkäänlaista suojusta, minkä vuoksi en ole sitä pahemmin kuljetellut mukanani, mutta nyt minä voin!! Nimittäin, eräästä keskustan kirpputorilta löysin vanhan, nahkaisen laukun mikä kätki sisäänsä vieläkin vanhemman kodakin kameran. Mikä tosin oli rikki. Pientä, söpöä laukkua pitelin käsissäni ja ajattelin, että siihen voisi mahtua polaroidini- Sen enempää miettimättä 10e maksava pussukka lähti matkaani. Tuntui uskomattomalta, että tuollainen sattui kohdalleni...juuri se mitä tarvitsin. Heh.

Aika hassu löytö kirpputorilta.5 kommenttia:

 1. Hassun hauska laukku. Ja mahtuiko kamera siihen hyvin? :)
  Minäkin kävin eilen kirppiksellä ja mukaan löytyi vähän jotain. :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen laukku! Mahtuko kamera? Mun kans kyl pitää mennä oikein pitkästä aikaa kirppis kierrokselle. :)

  VastaaPoista
 3. Jooh, kyllä kamera mahtui laukkuun. Se on hassua kuinka toisen "romu" voi olla toiselle aarre. Eläköön kirpparit.

  VastaaPoista
 4. Sympaattinen laukku Ja upeaa jos vielä oli sopivakin!

  VastaaPoista
 5. Kirppikset on kivoja! Lähes aina jotain "tarpeellista" löytyy. Hyvät löydöt teit!

  VastaaPoista