sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

MakroTex -haaste Maaliskuu

Tämä on ollut aika uskomaton talvi, sillä olen neljät flunssat sairastanut. On tullut syötyä niin antibiootti- kuin kortisonikuurejakin. Tämä alkanut kevätkään ei näytä paremmalta, nimittäin flunssa on vallannut jälleen tämän talouden asukit. Ollaan isännän kanssa molemmat kuumeiltu ja yskitty keuhkomme pihalle. Olosuhteiden pakosta, olen joutunut kipeänäkin olemaan töissä, mutta onneksi on ollut mahdollista tehdä vähän rennompia työpäiviä.

Eilen minulla alkoi reilun viikon talviloma ja toivon saavani itseni vielä vähän energisemmälle tuulelle, jotta jaksaisin touhuta enemmän. Ensimmäisen vapaapäiväni vietin oksia koristellen. Mukavan rentoa tekemistä. En mitään pitään pajunoksia koristellut, sillä niitä ei kasva kovinkaan tässä lähellä ja kauemmaksi en jaksanut kävellä, mutta risu kun risu saa nyt koreilla olohuoneen pöydällä höyheniin somistettuna. Höyhenet eivät ole oikeita, vaan ne ovat tehty teipeistä. Tämän hauskan idean nappasin Teippitarhan blogista. Höyhenet olivat helppo tehdä ja eivätkä aivastaessa lennellyt pitkin huoneita.

Pääsiäinen ajoittuu tänä vuonna kokonaan maaliskuulle. Näillä kuvilla osallistun tuoreimpaan MakroTex -haasteeseen. Aihe on näppärästi Maaliskuu.

Vielä tähän loppuun tahdon mainita blogista nimeltä Vinopino. Tuo blogi täytti tänään vuoden ja sen kunniaksi siellä on käynnissä arvonta. Käykäähän osallistumassa. Vinopinon Marie osallistuu aktiivisesti MakroTex -haasteisiin kauniilla kuvilla ja mielenkiintoisilla jutuillaan. Hih.


14 kommenttia:

 1. Ikävä kuulla että olet sairastanut paljon. Täällä yks kohtalotoveri :( Varmaan ollaan sitten ensi talvena terveitä kuin pukit! Mutta kevät ja kesä vieköön kaikki pöpöt hus hus pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä talvi on ihmeellinen, en minä normaalisti näin sairasta. Nyt jostain syystä sitten, on tullut sairastettua oikein kaikkien edestä. Noh, ei sen puoleen....joka puolelta kuulee, kuinka porukkaa riepottelee flunssat. Sitä on nyt ihmeen paljon liikkeellä. Toivotaan, että kesä vie pöpöt mennessään.

   Poista
 2. Hauskan näköisiä nuo teipeistä tehdyt höyhenet. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää palmusunnuntaita!Aivan ihania nuo teippisulat, näyttävät todella suloisilta ja raikkailta. Aurinkokin paistaa :)

  VastaaPoista
 4. Paranemisia! ja hyvää palmusunnuntaita ja vähitellen pääsiäistä.

  VastaaPoista
 5. Sairastaminen on kamalaa...pikaista paranemista! Kauniita pääsiäisoksia :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin haluan tuollaisia teippisulkia! Ihania!
  Syön sinkkiä ja inkivääriä reippaasti, jotta en sairastuisi. Lapset ovat sairastaneet toiset enemmäm ja toiset vähemmän. Terveempää kevättä toivon sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kurjaa, että siellä on sairastelu jäänyt asumaan teille. :( Pikaista paranemista!
  Ihania oksia oot koristellut!!

  VastaaPoista
 8. Täällä myös sairastellaan vaihteeksi, nyyh! Parane pian!

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista sinne! <3

  Ihanat pajunkissasulat, tykkään ja hei, kiitos kovasti kun mainitsit kauniin sanoin blogistani täällä. :)

  VastaaPoista
 10. Paranemista. Kauniita oksia oot tehnyt. Olen eka kerran sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 11. Kiitos. Kovasti olen jo parantumaan päin. Onhan vuorossa tällä kertaa antibioottikuuri, jos se olisi viimeinen. Kiitos, että pyörähdin blogissani. Minä tietenkin kävin vastaviereilulla. :) Blogisi näytti oikeinkin raikkaalta. Ihania kuvia olet kodistasi napsinut.

  VastaaPoista