maanantai 25. huhtikuuta 2016

Ihan hullua touhua!!

Kerroin jossain aikaisemmassa blogipäivityksessäni, että olen liittynyt facebookissa ryhmään nimeltä Kalenterimania. Siellä on tällä hetkellä yli 700 jäsentä ja se on äärimmäisen aktiivinen ja inspiroiva ryhmä. Porukka on siellä hulvattoman hauskaa ja rennolla menolla vaihdetaan ajatuksia, ideoita ja tietoa. Se on vienyt minut mukanaan kokonaan.
Noin pari viikkoa sitten löysin toisenkin suomalaisen kalenteriryhmän ja aktiivista on sielläkin jutustelu. Ryhmän nimi on Planner Lovers Finland.
Blogini on ollut vähän heitteillä, sillä olen touhuillut kalenterini kanssa lähes kaikki vapaa-aikani tai sitten notkunut noiden em. ryhmien sivuilla. Heh. Anteeksi äiti. :)

Tämä kalentereiden koristelu on noussut paperiaskartelupiireissä pilviin muutaman viikon aikana. Siitä kirjoitetaan lehdissä ja blogeissa. Ja jopa suomalaiset askartelupuodit ovat ottaneet nettisivuilleen myyntiin tuotteita joilla voi kalenteriaan kaunistaan. Wau!!

Minä en todellakaan ole hölmö, enkä ainoa joka kalenterin sivuja koristelee!! Nyt ei enää nolostuta.


6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että olet viihtynyt Kalenterimaniassa <3

  VastaaPoista
 2. En tiedä uskaltaako tuonne sivulle kurkata, sillä niin helposti innostun... Kiva aukeama kalenterissasi :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kalenteri, mä vaan jään ihastelemaan niitä! :)

  VastaaPoista
 4. Taas niin inspiroiva kalenterin aukeama! Koristeletko sinä tuota kalenteria etukäteen vai jälkikäteen? Innostuin viime syksynä itsekin, mutta hyvin pian koristelut jäi kun rustailin kalenteriin vain ne tärkeimmät menot ylös.

  VastaaPoista
 5. Koristelen sivuja pääosin jälkikäteen. Ja en minä kaikkia sivuja noin runsaalla kädellä tuunaile. :)

  VastaaPoista
 6. Oi miten hieno! Olisi kyllä hauskaa koristella oma kalenteri! Olen katsellut instagramissa noita ryhmiä. Mutta nyt on niin ihana tilanne ettei edes ole sellaista kalenteria mitä koristella. Hihiii!

  VastaaPoista