sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Viikon viimeinen

Niin se on koittanut jälleen sunnuntai. Viikon viimeinen päivä. Minne on taas yksi viikko kadonnut. Päivät sekä viikot menevät nykyään niin nopeasti ettei perässä meinaa pysyä. Toisaalta, hyvä niin, nimittäin asiat mitä kovasti odotan (vappu ja Jyväskylän likkojen lenkki) saapuvat nopeammin. Heh.

Eilen lähdimme työpäiväni jälkeen ajelemaan Jyväskylään. Mieheni haki sieltä toiset rummut itselleen. Rumpujen oston jälkeen menimme muutamaksi tunniksi veljeni luokse. Hän ja hänen avovaimonsa olivat tehneet jälkeen ihania herkkuja joita saimme maistella. Useaan otteeseen vain totesimme, että "on ihan törkeän hyvää" ja "miksi me ei olla keittiössä näin luovia". Huoh.
Jyväskylässä olisi ollut nyt viikonloppuna kädentaidonmessut, mutta en käynyt. Veljeni avokki kyllä oli käynyt ja väänsi veistä haavassani; esittelemällä minulle ostoksiaan ja sanomalla, että "siellä olisi ollut sullekin vaikka mitä". Höh.

Tällainen pieni retki päiväseltään tuntui mukavalta. Hiukan olla poissa kotoa. Pidän meidän pitkistä automatkoista, kun  käymme hakemassa kahvit huoltoasemalta mukaan. Kermaista kahvia nautimme sitten autoa ajaessa ja hyvää musiikkia kuunnellessa. On aina niin mukavan rento tunnelma. Onko nämä tällaiset hetket niitä elämän pieniä iloja? Ehkä.
Vappuna sitten lisää pieniä retkiä.

Tänään on luvassa työpäivä. Illalla kotona. Tämän viikon kalenterini aukeama näyttää tältä.


4 kommenttia:

 1. Noi tuunatut kalenterit ovat upeita ja varsin täyteläisiä! Pian se Vappu on. :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin Kata. :)

   Poista
 2. Ohhoh! Se on värikäs ja täynnä kaikenlaista! :D Täynnä värejä ja asioita, tunnelmia ja muistoja...ihan niin kuin elämäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olin, että Ohhoh. Tästä tuli kyllä hyvin täyteen ahdettu ja epäselvä. Sekava, mutta jotenkin hauska, että oli pakko laittaa tänne.

  VastaaPoista