tiistai 31. toukokuuta 2016

Joka pöydälle jotakin

Tykkään erilaisissa tarjottimista. Kuulostaa hassulta, mutta niin se vain on. Niitä tulee usein ihasteltua kaupoissa ja kirpputoreilla. Tarjottimiin on helppo kerätä kauniita esineitä pöytää koristamaan ja ne ovat sitten näppärä laittaa syrjään jos ovat edessä, riittää kun siirtää tarjotinta.
Meillä on ollut olohuoneen ja keittiön pöydillä jo pitkään harmaat, teräksiset, pyöreät tarjottimet ja olen niistä pitänyt kovasti, mutta nyt on tullut tunne että tahdon hieman uudistua.
Niinpä Jyväskylässä ollessani paneuduin etsimään pöydillemme uudet tarjottimet ja muutaman kauniin koristeen tarjottimia kaunistamaan.

Tuo keltainen tarjotin on ainakin kymmenen vuotta vanha Espritin tuote. Kaapissa lojunnut vaikka kuinka monta vuotta. Sen kaivoin nyt kaapista, sillä se sopi mainiosti uuden IvanaHelsinki merkkisen tarjoiluvadin seuraksi. 
Tämä Paola Suhosen suunnitteleman tarjottimen ostin Jyväskylän putiikista nimeltä Pienikamari. Heillä on omat nettisivut joista voi tuotteita tilata. Nämä ihanat mukit ovat myös siitä liikkeestä. Dominot saivat arvoisensa oleskelupaikkansa Kaj Frankin fasetti jälkiruokakiposta. Löysin sen kirpputorilta.
Tämä ihastuttava tarjotin tarttui matkaani Jyväskylän Viherlandiasta. Tarjotin saa koristaa meidän olohuoneen pöytää. On kiva, että tarjotin ihan jotain muuta kuin pyöreä. Nyt voin kivasti kasata kirjoja muuallekkin kuin kirjahyllyyn ja yöpöydälle.
Nämä teipit ostin viikonloppuna Jyväskylän putiikeista Pienikamari ja Harjun Paperi. Molemmat ovat käymisen arvoisia paikkoja. Pieniä, suloisia ja ahtaita paikkoja täynnä ihania yksityiskohtia. Ja tietenkin kaikki ne tahtoisit viedä kotiin.
Tämä tarjotin löysi paikkansa meidän terassilta. Sen löysin Viherlandiasta. Sen päällä olevat pullot tarttuivat käsiini kirpputorilta.

2 kommenttia:

  1. Sieviä löytöjä! Tykkään myös noista mukeistasi :)

    VastaaPoista
  2. Mukavia pieniä sisustusjuttuja olet löytänyt, ihanaa! Ja tuo teidän sohva oikein kutsuu hengailmeaan, ihanan näköistä!

    VastaaPoista