torstai 25. elokuuta 2016

Uusia tuulia

Täytyy hiukan pyydellä anteeksi blogini hijaisuutta, mutta nyt on käynyt niin etten kerrassaan ole jaksanut kirjoitella tänne mitään. Mielenkiintoni blogiani kohtaan ei ole vähentynyt lainkaan, mutta olen ollut vain äärimmäisen väsynyt, katsokaas kun....

...pari viikkoa sitten aloitin uudessa työpaikassa työt ja koko sen ajan olenkin yrittänyt totutella uudenlaiseen päivärytmiin. Herään aamuisin jo 4.30. Työni alkavat 7.30 ja koko päivä menee yhdessä hujauksessa ohitse. Neljän hujakoilla pääsen lopettelemaan työpäivääni ja viiteen mennessä olen selvinnyt työpaikalta kotiin. Työpäivien jälkeen olen ollut tavattoman väsynyt ja senpä vuoksi olen nukkumassa viimeistään kahdeksalta. Ihan uskomatonta!

Aikaisemmassa työpaikassani työaikani painottuivat hyvin paljon iltoihin ja viikonloppuihin. Vapaapäiviä oli paljon arkipäivinä. Nyt tilanne on toinen. Arkisin tehdään töitä ja viikonloppuisin huilataan. Pidän siitä, että nyt työaikoihin on tullut säännöllisyyttä ja uskokaa tai älkää, nautin myös varhaisista aamuista. Saa nähdä kuinka käy sitten kun aamut alkavat olemaan pimeitä, jaksanko silloin herätä sängystä reippaana ylös ja jopa niin etten torkuta heräämistäni kännykällä.

Uudesta työstäni pidän todella paljon. Työyhteisö on älyttömän ihana ja hyvin pitkälti sen vuoksi töihin on mukavaa mennä. Tässä työssä minä myös koen olevani tärkeä lenkki koko prosessia ja se motivoi minua äärimmäisen paljon. Olen innoissani, sillä mikään päivä ei ole ollut samanlainen...ei tule siis kierrettyä kehää.

Mutta, mutta....kyllä jokaisessa työpaikasta löytyy niitä huonojakin puolia. Niin myös tästäkin, mutta vain hitusen verran. Viikolla minun tekemiset kotosalla ovat olleet hyvinkin vähäisiä vapaa-ajan osalta. Kyllä minä nyt kotitöitä teen jne. mutta esim. askartelu, blogi ja ystävät ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Jokaiselle mieluisalle asialla olen joutunut sanomaan "ettei tänään, jos vaikka huomenna" ja se on harmittanut minua suuresti. Mietin, että tuleeko tähän jossakin vaiheessa muutos vai saanko mieleni rennommaksi ja pystynkö jossakin vaiheessa ajattelemaan, että "viikonloppuna sitten".  Ehkä pitäisi hieman relata ja ei ottaa paineita siitä, ettei arkena kaikkea tarvitse jaksaa tehdä.

Viime viikonloppuna hiukkasen koristelin kalenteriani ja siitä tässä muutama kuva. Innolla odotan, kuinka vietän tulevan viikonloppuni.


13 kommenttia:

 1. Onnea ja tsemppiä uuteen työhön! Ihana kalenteri - tuota on varmaan mukava lueskella joskus vuosien päästäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on totta, että tulee tätäkin kalenteria lueskeltua vuosienkin päästä.

   Poista
 2. Kyllähän tuollainen rytmin muutos väkisinkin vaikuttaa, mutta toivottavasti saat asiat taas balanssiin. Itsekin hoidan viikolla vähemmän kotiaskareita ja meillä onkin ollut jo vuosien ajan tapana siivota kunnolla sunnuntaisin. On sitten mukava aloittaa uusi viikko kun koti on puti puhdas. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on siivouspäivä taas perjantaisin. Tuolloin on mukava aloittaa viikonlopun vietto, kun koti on puhdas.

   Poista
 3. Siis ihana kalenteri!😍
  Kauniisti koristeltu!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä työhön...ja vapaa-aikaan! Hieno kalenteri.

  VastaaPoista
 5. Hui! Kovin on aikainen herääminen. Uusi työ on varmasti inspiroivaa. Huonosti on tullut itsekkin korttiblogia päivitettyä, kaikki aika on mennyt ompeluun. Kalenterisi näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisiin aamuihin on ollut, toistaiseksi, helppo herätä. En tosiaankaan tiedä mitenkä käy sitten talviaikana, kun se pimeä on lähes jatkuvaa.

   Olenkin huomannut, että kortteilu puoli sinulla on hiukan jäissä. Ehkä se inspiraatio sieltä vielä iskee. Mitä kaikkea olen ommellut?

   Poista
 6. Kalenteri näyttää herkulliselta. :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen työhön! :) Kalenterisi näyttää tosi kivalta, ihanan värikäs!

  VastaaPoista