sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Sänkyprojekti

Kolmisen viikkoa sitten ajattelimme, että nyt olemme valmiita luopumaan rakkaasta sängystämme mikä oli palvellut meitä jo kymmenisen vuotta. Hälytyskellot olivat soineet useita kertoja, joten tuo päätös olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Vuosien saatossa oli sänkyymme muodostuneet poterot ja lähes jokaisen yön jälkeen aamuisin tuntui selkä hyvinkin kireältä ja yöunet olivat vaihtelevan laatuisia.

Pitkän ja väsyttävän työpäivän jälkeen lähdimme sänkyä ostamaan ja suunnitelmissamme oli hankkia ihan perus jousirunkoinen jenkkisänky, mutta tulikin (järkeä käyttämättä) ostettua älyvaahdolla varustettu punkka mikä olikin sitten pienen henkilöauton hintainen. Sänky tuntui kaupassa ihanan taivaalliselta ja siinä oli mukava köllötellä. Sänky tuntui heti omalta. Myyjä vieressämme puhua pälätti jos vaikka mitä erikoisuuksia tuotteesta ja me kaksi vain kuuntelimme lumoutuneena.
Emme siinä paljoa tuumailleet kun kaupat oli jo tehty. Tyytyväisinä ja ylpeinä lähdimme liikkeestä, olimmehan sijoittaneet sievoisen summan rahaa tärkeään huonekaluun.

Noin pari viikkoa jouduimme odottamaan, että tämä unelma täyttäisi makuuhuoneemme. Tuli upeasta sängystä kehuskeltua lähipiirille ja hehkutettelimme mieheni kanssa, kuinka tuo kapistus tulisi muuttamaan elämänlaatuamme mittavasti.
Sänky saapui meille sitten viime viikon keskiviikkona. Tämä kauan odotettu ihme.

Ihme se todellakin on ollut ja siitä on riittänyt puheenaiheita riittämiin. Harmiksenne joudun nyt kertomaan ettei uusi sänkymme ollutkaan paras mahdollinen valinta. Yhyy.
Viime perjantaina alkoi niskassani tuntua outoa kipua ja illalla alkoi päänsärky mikä jatkui läpi yön. Lauantaina meni yläselkäni jumiin totaalisesti ja hädissäni ryhdyin etsimään hierojaa, joka saisi tuskallisen selkäjumini pois. Minä olen joskus aikaisemmin kärsinyt kovista selkäkivuista ja olen ollut sellaisten vuoksi ihan sairaslomalla, mutta nyt ei kuitenkaan moiseen olisi varaa sillä jättäisin ihmisiä pulaan. Oli siis pakko saada pikaisesti apua.
Iltapäivällä sain huokaista helpotuksesta, sillä sain ajan hierojalle. Tämä mies oli niin ystävällinen, että lupasi vielä minut ottaa asiakkaaksi vaikka hänen työpäivänsä oli jo päättynyt. 45 minuuttia tämä herra teki työtään ja pientä rentoutumista selässäni oli havaittavissa, mutta ei kuitenkaan mitään merkittävää. Hieroja totesi minun selkäni olevan jumissa oikein kunnolla ja kehotti minua venyttelemään ja aloittamaan viikon kestävän tulehduskipulääkekuurin.

Kotona pohdin mieheni kanssa, että mikä olisi tällaisen tilan minussa saanut aikaan ja aikamme mietittyämme uskalsimme ajatella vian olevan uudessa sängyssämme. Pettyneinä vaihdoimme, syntisen paksun älypetarin vanhaan ja jo parin yön jälkeen sain huomata selkäni voivan paremmin. Kallis petauspatja oli koitunut harmiksemme ja niinpä oli pakko tästä hienoudesta luopua. Onneksi meillä oli kauppasopimuksessa mahdollisuus vaihtaa petari kolmen viikon aikana uuteen, jos se ei tuntuisikaan hyvältä. Mukavan asiakaspalvelun myötä olemme nyt nukkuneet yömme hyvin ja ilman selkäkipuja uudessa sängyssämme paremmalla petauspatjalla. :)

Tulipas kirjoitettua pitkästi, mutta tahdoin tämän kokemuksen jakaa kanssanne. Heh.


1 kommentti:

  1. Huoh, onneksi noissa kaupantekojutuissa on yleensä vaihto-ja palautusoikeus!

    Itse kävin shoppailemassa uuden tyynyn ja kyllä musta jo muutaman yön jälkeen on tuntunut paljon paremmalta vaikka uuteen tyynyyn totuttelukin vie oman aikansa.

    VastaaPoista