lauantai 5. marraskuuta 2016

Kalenterin parissa puuhailua

Suurin osa askarteluistani on liittynyt kalenterini tuunailuun. Se on ollut jo vuosia lähellä sydäntäni, mutta nyt vielä enemmän. Facebookissa olevat ryhmä nimeltä Kalenterimania on aivan uskomaton yhteysö edelleen. Ryhmän jäsenmäärä kasvaa hetki hetkeltä ja se tuo mukanaan ihastuttavia persoonia sekä upeasti tuunattuja kalentereita, joista voi ammentaa ideoita omaankin kyhäelmään.
Mielestäni ryhmä on hyvin tiivis ja siellä tunnelma on lämmin, sen ovat saaneet aikaiseksi ylläpitäjät joilla on selkeä visio siitä millaisen ryhmän he tahtovat aikaiseksi. 

Kalenterimania ryhmässä saa paljon tietoa erilaisista kalentereista, myös erilaiset traveler's notebookit sekä bullet journalit ovat löytäneet tiensä Kalenterimaniaan. Ryhmän kautta kulkee näppärästi tietoa sadoille kalenterin tuunaajille nettikauppojen ja kivijalkakauppojen tarjoamista tuotteista. 
Ryhmä on oivallinen paikka kokeneille konkareille kuin vasta-alkajille. Kaikki ovat tervetulleita ja typeriä kysymyksiä ei olekaan. Ryhmän yhteishenki tarjoaa turvallisen maaperän olla tietämätön. :)

Vaikka ryhmässä puhutaan paljon asiaa, on siellä myös pohdittu paljonkin yksityiselämän käännekohdista oikein isolla porukalla. Uskon, että monet ovat tuota kautta saaneet tukea ja rohkaisua, joskus niin harmaaseen arkeen. 
Ryhmä on siis monipuolinen ja huumorilla höystetty ryhmä. 

Kalenterimanialla on myös oma blogi. Tuo blogi on näppärä tiedonlähde ja uusia kirjoituksia sinne tulee joka arkipäivä. Sinne olen itse saanut muutaman jutun kirjoittaa. Tuorein kirjoitukseni on Kalenteriaddiktihaaste. Kalenterimani löytyy myös instagramista. 

2 kommenttia: