sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Inspiraation täyteisiä hetkiä

Voitin Kivempi Blogin arvonnassa rasiallisen inspiraatiokortteja. En ollut koskaan kuullutkaan moisista ja sen vuoksi ilolla odotin pakettia saapuvaksi. Nyt tiedän mitä tällaiset kortit ovat. Näiden korttien tarkoituksena on auttaa henkilöä löytämään uusia ajattelu- ja toimintapoja niin arjessa kuin esim. työelämässäkin.
Tämän korttipakkauksen mukana tuli pieni johdanto siihen mitä inspiraatio on ja millä tavoin se ihmisiin vaikuttaa ja kuinka tärkeä asia inspiraatio on ihan joka päiväisissä arjenhaasteissamme. Korttien avulla voi uskaltaa katsoa asioita silmiin hiukan rohkeammin, rehellisemmin sekä avoimemmin. Ja mikä parasta, jos korttia tutkii ystävien, tuttavien tai vaikka perheenjäsenten seurassa löytyy tällä tavoin erilaisia tulkintoja korttien teksteistä, jolloin kokemus on entistäkin rikkaampi. Näin minä huomasin kun vein kortit työpaikalleni :)

Kiitos näistä korteista. Nämä ovat tuoneet jo muutaman päivän aikana iloa, naurua ja oivaltamisia.

Korttien luojalta Maaretta Tukiaiselta on ilmestynyt myös Hyvän Mielen Kortit. Nämäkin kortit tahtoisin myös itselleni. :)
2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta, nää olivat mulle ihan uusi juttu! Aloin himoita näitä ja myös niitä hyvän mielen kortteja, täytyy laittaa toivelistalle :)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihana kuulla, että tykkäsit korteista :)

    Kivempi blogi

    VastaaPoista