lauantai 6. toukokuuta 2017

Kuppi kahvia, kiitos.

Minä odotin lauantaille kylmää pohjoistuulta ja räntäsadetta. Tuohon sääennusteeseen olin valmistautunut jo keskiviikosta lähtien. Huonon sään vuoksi olin ajatellut viettää päivän sisätiloissa ja harmitella tietenkin kuinka ikävän ilman se meille taas toi, ja harmitella vielä kovemmin kuinka synkällä ilmalla ei jaksa millään tehdä mitään hyödyllistä.
Toisin kuitenkin kävi. Lauantain sääennusteet eivät sitten pitäneetkään paikkaansa. Räntäsateen sijasta paistoi aurinko ja lämmintä oli neljän asteen sijasta kymmenen, vaikka tuuli olikin voimakas. Ihanan keväinen sää sai minut energiseksi ja en osannutkaan olla tekemättä mitään hyödytöntä vaan reippaana osallistuin aamusta taloyhtiömme talkoisiin.
Talkoo rupeaman jälkeen olin entistä energisempi ja niinpä lähdinkin vielä tekemään pienen kävelylenkin. Olin niin iloinen auringonpaisteesta ja hymyilevistä naapureista.

Koko päivä tuli vietettyä ulkosalla ja vieläpä ihan aamusta saakka. Aamu oli mennyt ohitseni täysin huomiotta ja yllätyksekseni huomasin, että oli aamukahvikin tullut juomatta. Iltapäivällä oli siis korjattava tilanne kiireesti.

Kuppi kahvia maistuisi tosiaan.


Joulun aikoihin ostin  Lush verkkokaupasta itselleni kokeiluun virkistävän kasvovoiteen ja olen ihastunut siihen täysin. Ja myös  Lushin  toimintaperiaatteet ovat tärkeitä arvoja niin eettisistä raaka-aineista - kierrätykseen.  

Lushin Cup O'coffee niminen kasvovoide tuntuu iholla hyvältä ja sitä on mukava levittää, sillä se samalla kuorii kasvot kevyesti. Voiteen jätän hetkiseksi kasvoille minkä jälkeen pesen sen pois haalealla vedellä. Kasvojen iho tuntuu pehmeän sileältä ja näyttää eloisemmalta. Tätä tuotetta käytän noin kerran viikossa. 

Kasvovoiteen olessani kasvoilla kerkesin nautiskella kupillisen kahvia ja aloittamaan tutustumisen uuteen kirjaan. Minulla on ollut yhtenä tavoitteena lukea suomalaisen kirjailijan teos ja nyt olen löytänyt etsimäni. Sain työtoveriltani lainaan hänen ystävänsä Helena Wariksen kirjoittaman trilogian ja olen jäänyt koukkuun. Jo kirjan luvut esim. Ukonvuori, Joenyhtymä ja Sudentahto saavat minun mielenkiintoni heräämään.  
 

  

2 kommenttia: