torstai 25. tammikuuta 2018

Ei tämä nyt vielä toimikaan

Olen jo muutamassa postauksessani pohtinut uuden kalenterini, Moleskine Weekly Notebookin, käyttöä. Ensimmäisen viikon aukeaman koristelu tuotti hieman vaikeuksia, sillä en meinannut millään löytää kalenterini sivuille sopivaa layouttia ja vielä oli muutenkin hakusessa kaiken infon, työtuntien, menojen ja muistamisien, laittaminen oikeille paikoille. Mutta sain kun sainkin kaiken sitten lopulta paikoillein. Koristelemani aukeama näytti silmissäni hyvältä ja siinä myös näkyi omaa tyyliäni mitä aikaisemmissakin kalentereissani, vaikka kalenteri onkin tyystin erilainen.

Koitti sitten viikko kaksi ja koristelin sen aukeaman ensimmäisen viikon layoutin mukaisesti vaikka olinkin huomannut kalenteriani käyttäessä ettei tärkeät tiedot olekaan minulle loogisilla paikoilla.  Minun täytyi siis väistämättä todeta, ettei aukeamani sommittelu ollutkaan hyvä ja sen vuoksi viikonpäivien "seuraaminen" tuntui haasteelliselta ja joukkoon oli vaikeaa lisätä uutta infoa. Pieni epätoivon hetki iski pintaan ja oli vähällä, etten napannut laatikon perukoilta peruskalenteria käyttöön, mutta en vielä luovuttanut. Niinpä tämä Moleskinen Weekly Notebook etsii vielä hetken
minulle sopivaa tyyliä.

Täytyy teitä muuten muistuttaa, että aukeamani eivät näytä tältä kun viikko on käynnissä. Jos se olisi näin kaikkea täynnä en varmasti löytäisi mitään!!
Viikonlopun aikana yleensä kalenterini aukeamiani tuunailen.

Tässä kuvia hiukan epävarmasta viikosta 2.
2 kommenttia:

  1. Jaksat panostaa ihailtavan paljon kalenterin tuunaukseen ^^ Mulla on välillä viikkoja joissa on vaan tekstiä.

    VastaaPoista
  2. Ai niin, blogissani on sulle haaste:
    https://preesens.blogspot.fi/2018/01/elamani-aakkoset_26.html

    VastaaPoista