maanantai 15. tammikuuta 2018

Varalusikan ihania aarteita

Toisinaan kun tulee lähdettyä kirpputorille pidän silmäni auki ja mieleni avoimena, jos sieltä vaikka löytäisin jotain paperiaskarteluun sopivaa. Yleensä nappaan mukaani vanhat kirjeet ja kirjekuoret, postikortit, -merkit ja erilaiset lippuset sekä lappuset. Vanhoja kirjoja ostelen myös, joissa on kauniita kuvia tai jos sivujen fontti miellyttää silmää.
Näistä kaikista tulee tehtyä taustoja kortteihin ja sekä kalenteriaukeamiin. Vanhoissa papereissa on ihanan pehmeä tuntu ja niissä ovat myös kauniisti haalistuneet ja kellastuneet jotka saavat tuotoksiin mukavan tunnelman. 

Tällä viikolla olen tutustunut nettikauppaan nimeltä Varalusikka. Kaupassa on myynnissä ihastuttavia paperisettejä. Nämä tällaiset setit pitävät sisällään vanhoja suomalaisia papereita esim. käsin kirjoitettuja kirjeitä ja kirjekuoria, kiiltokuvia, lippuja ja kasvikuvia. Varalusikan sivuilta saa myös kuukausitilauksen 12kk, 6kk tai 1kk.
Minä ryhdyin kuukausitilaajaksi vuodeksi. Ensimmäinen paketti saapuu helmikuussa. Yhden paketin hinta on 29.90e ja tuo kuukausiboksi sisältää vintagepapereita, washeja, leimasimen, kalenterikorin ja paljon muuta. Iiik! En malta odottaa ensimmäisen boksin saapumista. Kerron teille sitten lisää kun sellaisen saan käsiini. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti