torstai 11. tammikuuta 2018

Viime vuoden kalenterini aukeamia

Tällainen kalenteri minulla oli vielä viime vuonna ja sitä edellisenä ja sitä edellisenä...nyt minulla on tälle vuodelle uudenlainen sisälmys kalenterissani, joten voimme heittää hyvästit näille sivuille.
Tai ei itseasiassa kokonaan, osa sivuista on vielä koristelematta ja niitä tulee varmasti vielä tuunailtua ennen kun kalenteri painuu vanhojen kalentereiden hyvään huomaan.

Tuo iso ja kauniin värinen lintu on vahnasta lintukirjasta minkä löysin kirpputorista. Kalenterin taustaa olen "päittänyt" vanhoilla kirjekuorilla, niitäkin olen hamstrannut kirpputoreilta. Kaikkea ne sinne laittavatkin myyntiin. 

Tämänkin aukeamaa peittää vanhat sota-ajan paperit. Eräällä kirpputorilla niitä oli myynnissä paperipusseissa. Muutama niitä tarttui matkaan. Vanhoja papereita olen käyttänyt koristeina korttien ja leiskojen teossa. Tuo kaunis sinetti tule erään kirjeen mukana ja se löysi uuden paikkansa aukeamalta.

Aukeamaa koristaa aikakausi lehdestä leikatut kirjaimet. Lehtiäkin voi siis hyödyntää.

Omia piirrustuksia tulee töherrettyä kalenterini aukeamilla toisinaan. Tässä olen kuvannut piirtämällä Marimekosta ostamani uudet vaatteet. :) 

Kesällä 2018 minä tutustuin kaikenlaisiin mömmäihin ja niiden käyttöä olen tuonut mukaan myös kalenterituunailuun.

2 kommenttia:

  1. Noiden sivujen pariin on ihan varmasti mukava palata vielä vuosienkin päästä. Sivut oikein kutsuvat lukemaan ja selailemaan. Tykkään niin hurjan paljon sun tyylistä. Ja nuo sun piirtämäsi hahmot ilahduttaa joka kerta. Tykkään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marie. Pitää ihan paikkaansa, että toisinaan tulee katseltua vanhoja kalentereita ja ihmeteltyä kuinka olenkaan keksinyt askarrella jotain sellaista. Mutta ennen kaikkea, ne on niin muistoja täynnä, että vanhempana ne ovat aarteita.

      Poista