sunnuntai 11. helmikuuta 2018

MakroTex -haaste Ylhäällä

Yksi olohuoneemme seinistä on vuorattu taulukollaasilla, mikä yltää lähes katonrajaan saakka. Suurimmaksi osaksi kehysten sisuksia koristaa valokuvat läheisistämme, mutta vuosien saatossa niiden joukkoon on löytänyt tiensä myös kauniit maalaukset sekä hilpeät piirrokset ja postikortit. Valta osan taulukehyksistä olen löytynyt kirpputoreja kierrellessä. Kirppareilta tarttuu matkaan aina ne vanhat ja koukeroreunaiset kehykset. Ne ovat ihanan persoonallisia ja sopivat mielestäni mainiosti vinksallaan olevaan kollaasiin, missä jokainen taulu on vähän kalleellaan.
Viimeisin valokuva minkä seinälle nostin oli kuva edesmenneestä koirastamme Kostista. Se sai ympärilleen arvoisensa kehykset. Kosti oli komea poika.

Alla olevista kuvista näkyy vain pieni siivu koko seinän komeudesta. Hirvittää ajatus, että minne minä sitten tätä projektia jatkan kun seinä loppuu. :)
Näillä kuvilla osallistun MakroTex -haasteeseen, minkä aiheena on Ylhäällä. Nämä taulut ovat niin ylhäällä, että joudun nousemaan kirjoituspöydällä jotta saan taulun naputeltua paikoilleen.
Onneksi pöytä on tukava eikä notku painoni alla.

5 kommenttia:

 1. No huh huh! Eipä hienon näköinen tuo taulukollaasiseinä. :) Mutta siinäpä kysymys, kattoonko sitten sitä jatkaisi?

  VastaaPoista
 2. Komea tulos työllä ♥ Sympaattinen ajatus että kuvissa on läheisiä ihmisiä ja rakas koira.
  Mukavaa uutta viikkoa !

  VastaaPoista
 3. Oih, kuinka ihana seinä. Mutta eikös huoneessa ole yleensä 4 seinää.. jatkat vaan sitten kolmelle muulle seinälle..

  VastaaPoista