torstai 3. heinäkuuta 2014

Aamupäivän iloja

Jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi niin pidän hyvin paljon kukista. Kukkia olen jonkin verran istustanut meidän kuistille, mutta ulkona ei niiden loistosta ole pahemmin voinut nauttia, sillä ulkona on ollut sateista ja kylmää.  Toisinaan hennon näistä kesäkukista napsasta oksia ja laittaen ne sitten maljakkoon. Näin saan kukista nauttia sisällä kun ulkona näyttää liian syksyiseltä tähän vuodenaikaan.

Olohuoneemme tummaa pöytää piristää Pentikiltä hankittu tarjotin. Siinä on hyvin usein syksyllä ja talvella kynttilöitä, mutta nyt kesällä sitä koristaa kukkameri. Isomman maljakon hankin kirpputorilta 1e viime viikolla. Siihen olen laittanut muutaman Kuunliljan, joilla on kaunis vahva varsi. Kuunliljojen varsiin tukeutuu hennot Kerrotut Marketat sekä Enkelipelargoniat. Meidän pihan on vallannut, mielestäni kaunis kasvi, Elämänlanka. Tuo köynnöskasvi elostuttaa rönsyilyllään maljakon kylkiä.
Kaksi pienempää kukka-asetelmaa olen laittanut Iittalan kartio juomalaseihin. Näihin olen laittanut myös markettaa ja Pelargonioita.

Tyttömäistä kukastelua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti