keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pieniä juttuja

Kotiutin eilen porukat, mutta ennen sitä tuli pyöriskeltyä hiukan Jyväskylän kaupoissa. Ystäväni ehdotti minulle Sinelliä ja siellä päätin käydä, vaikka se ei keskustassa sijaitsekaan. Sinellistä matkaani tarttui perhoskuvioisia tarroja, tietenkin haaraniittejä (jotka eivät kuvassa kovin hyvin näy), äärettömän pieniä nappeja sekä söpön sekalainen nappipussi. Ystävälleni toin sadepäivän iloksi myös tarroja ja hyöheniä. Katsotaan keksiikö hän niistä mitään. Saattaa ollaa, että se pussillinen höyheniä jaetaan meidän kahden kesken.

Kauppoja kun oli kierrelty muutama tunti ja oli käyty syömässä sekä kahvittelemassa, oli aika lähteä kotia kohti, mutta...ennen sitä oli käytävä vielä yhdessä putiikissa. Putiikissa jossa olen käynyt lähes aina Jyväskylässä ollessani nimittäin Harjun Paperi.
Siellä on vaikka mitä ihania juttuja. Tällä kertaa minun ostoskassiini eksyi pieni pöllöllä kuvitetta vihko ja muutama teippirulla.

Jyväskylän tuliaisia.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja kiitos perhosista! ;) Löytyikö nuo isot turkoosit timantitkin sieltä? Hurmaavia kaikki, kertakaikkiaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Nuo isot turkoosit timantit oli siitä nappipussista, mistä oli suurin osa noista kuvassa olevista napeista.

    VastaaPoista