perjantai 8. elokuuta 2014

Syksyä odotellessa.

Niin sitä on alkanut niin sisustus- kuin vaatekauppoihinkin tullut syksyn ja talven tuntua. On tullut muutama vaatekappala jo hankittua talvea varten. Näiden helteiden aikana on ruvennut haaveilemaan vilpoisista syysilloista. Niistä kun saa laittaa villasukat jalkaan ja istua kynttilänvalossa.

Mieleni on jo kovasti syksyssä. Olen ryhtynyt kutomaan jälleen, tarkoituksena olisi saada keväällä aloittamani tuotos valmiiksi. Kotimme sisustusta olen alkanut miettimään jo, mutta vielä en ole antanut itselleni lupaa koskea kesäisen kepeään sisustukseen...paitsi että kävin kirjastosta hakemassa muutaman kirjan, jotka laitoin olohuoneen pöydälle merkiksi syksyn tulosta. Pimeän laskeuduttua tulee syvennyttyä kirjojen lukemiseen kaksin kertaisella määrällä. Laitoin kirjat kuitenkin esille kukkien kera, jotka vielä täysin ilmoittavat kesän olemassaolosta. Kukka-asetelmissa on käytetty pelargoniaa, köynnöskrassia ja orvokkia.

Ai niin, eilen join kupillisen teetä ja nautin sen uusi lehti seuranani. Kotiblogit on lehden nimi.Kirjastosta mukaan tarttui J.R.R. Tolkienin elämänkerta, Charlotte Brontenin romaani Professori ja minulle tuntemattoman kirjailijan Mary Nicksonin Muistojen Huvila. Kirja tarttui matkaani osittain kannen perusteella. 
Kutomalla olen ajatellut tehdä torkkupeiton talveksi. Pari vuotta sitten tein isoäidin neliöistä torkkupeiton, joka on käytössä kesäisin. 

On sillä väliä mistä mukista tai lasista juo mitäkin. Marimekon Oiva/siirtolapuutarha mukista maistuu tee parhaimmalta. 

2 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja koukuttavan näköinen käsityö. Teetkö tuollaiset eriväriset kaistaleet yhdistelemällä peiton vai mikä on malli? Tasaista, kaunist ajälkeä.

  Tuntuu, että pelargoniat on nyt parhaimmillaan ja koittavat hirrrveesti kukkia.

  Kotiblogit lehteä hypistelin kaupassa ja ajattelin, että vois ostaa irtonumeron. Jäi kuitenki vielä ostamatta. Onko siinä lehdessä osoitteet niihin blogeihin?

  Syksyä hyvillä mielin odotellen!

  VastaaPoista
 2. Jooh, on siinä lehdessä niiden blogien osoitteet. Se oli ihan hauska lehti. Varmaan tulee ostettua lehti seuraavallakin kerralla.

  Teen juuri tuon viltin tavalla miten arvelitkin. Mustia ja valkoisi kaistaleita laitan sitten yhteen. Saa nähdä kuinka onnistuu.

  Mukavaa syksyn odotusta sinullekin.

  VastaaPoista