sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kirjanmerkkejä

Luen jonkin verran kirjoja ja kirjanmerkit ovat aina vähissä tai hukassa. Ryhdyin siis tekemään muutaman kirjanmerkin ja inspiraatiota hain eräistä omistamistani kirjoista. Kirjanmerkkeihin saa sopivasti menemään paperisilppua joita säilöö laatikoissa kun ei vaan henno heittää roskiin.

Lukutoukka.


Ylimmäinen merkki: Pohjana on tietenkin pahvia ja se on päällystetty kolmella paperin palalle jota on hiukan päällystetty Flat Fabio -suiheella. Kirjanmerkki on koristeltu teipeillä ja napilla.
 Alimmainen merkki: Pohjana on myöskin pahvia ja koko merkki on päällystetty erilaisilla teipeillä sekä hauskan isolla napilla. 

Takana oleva merkki: Pohjana on pahvia mikä on päällystetty kolmella erilaisella paperilla. Kirjanmerkki on koristeltu mustalla kakkupaperilla, tarroilla sekä Gorjusskan leikekuvalla. Valkoiselle paperille olen kirjoittanut kaunolla tekstin "ajatuksia herättäviä lukuhetkiä".
 Edessä oleva merkki: Pohjana myös on käytetty pahvia. Merkki on päällytetty kirjan sivulla sekä kolmella eri kuvioisella paperilla. Musteella olen tehnyt kauniin kuvion Stencilin sabluunaa käyttäen. Merkki on koristeltu teipeillä sekä koristeellisella napilla. Molempien kirjanmerkkien reunat olen tummentanut kuluneen näköiseksi musteella. 

2 kommenttia:

  1. Hienoja ja tuiki tarpeellisia :) Minä rakastan kirjoja !

    VastaaPoista
  2. Wau. Nämä ovay aivan ihania! Huikeen kauniin värisiä ja tosiaankin sopivat hyvin kirjojensa pariksi. :)

    VastaaPoista