lauantai 18. lokakuuta 2014

Navettareissu

Viime sunnuntaina tuli käytyä moikkaamassa velipoikaa. Siellä kahvitellessa pyysi veljeni käymään kanssaan eräässä vanhassa navetassa. Sanoi, että sieltä saisin ottaa mukaani mitä tahdoin. Niinpä sieltä tarttui mukaani tuollainen kaunis, vanha, hauskan värinen tuoli. Maali on pääosin hyvässä kunnossa ja tuoli on tukeva. Mutta silti saatan sen jossakin vaiheessa maalata entistä ehompaan kuntoon.

Tiesin jo kotimatkalla tuolle penkille paikan. Se saa olla maakuuhuoneessa, sängyn vieressä ja sylissään se saa nyt kunnialla pitää minun lehtiä ja kirjoja joita tykkään lukea ennen nukkumaan menoa. Ilokseni huomasin, että tuon penkin ansiosta minulla on nyt mahdollisuus pitää makuuhuoneessa kynttilöitä, jotenkin edes järkevällä paikalla.

Tumman makuuhuoneen piristysruiske.
3 kommenttia:

 1. Hieno tuoli. Ja nyt ei tarvii pelihetkiin metsästää tuolia toisista huoneista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto kun oppisin huomaamaan tämän vastaus -painikkeen ajoissa. Tulisi vastattua näin henkilökohtaisesti kommentteihin.

   Poista
 2. Kyllä tuohon kehtaa takamuksensa asetella. Pitäisi oikeasti joku kerta pelata tai järjestää se askartelu ilta. Tehtäisiin vaikka meillä joulukortteja.

  VastaaPoista