sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hiipien se saapuu meillekin

Maailmalla pyörii hysteria ebolasta, mutta minun päähäni on viimeinkin saapunut joulu hysteria. Pieni, sievä pääni täyttyy kysymyksillä; mitä kenellekin joululahjaksi, mitä itse haluan lahjaksi, millaiset joulukortit tänä vuonna, tuleeko jouluna lunta, mennäkö aattona kirkkoon vai ei, ketkä kaikki saapuu juhlimaan joulua saman pöydän ääreen ... ? Mutta, sitähän sanotaan, että asioilla on tapana järjestyä.

Päätin osallistus Paperillan skräppäyshaaste nro 2: Pöytä on katettu. Löysin kuin löysinkin haasteeseen sopivan kuvan ja niinpä on otettu ensi askel jouluun. Leiskaan en ihan täysin ole tyytyväinen, mutta tällä mennään. Arkki koostuu vanhan kirjan sivuista, kakkupaperista, pitsiteipistä, kangasnauhasta, vanhasta joulukortista, Project Life -papereista sekä napeista ja kukkasista.

Hiukkasen joulun tuntua.

8 kommenttia:

 1. Ihanan kaunis kokonaisuus. Pidän kovasti kun olet käyttänyt vanhoja juttuja leiskan tekemiseen. Kiitos kun osallistuit Paperillan haasteeseen. Joulunodotuksin, Lena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon. Olen aivan innoissani näistä haasteista. Tulee tehtyä leiskoja oikein urakalla kun on jokin idea. Kiitos siis teille.

   Poista
 2. Tosi hieno! Kuvaan ja sen tunnelmaan sopii niin hyvin sun vanhan kirjan sivut niinkun myös kakkupaperit :) Ihana kokonaisuus ja ihanaa joulutunnelmaa antaa tämä sun sivu! Tosi kiva kun olet myös meidän, Paperilla blogin, toisessa haasteessa mukana!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti olen mukana teidän haasteissa. :) Nyt kun kaikki on vielä niin uutta, tulee oltua aktiivisesti mukana.

   Poista
 3. Mikä joulutunnelma! Taustan ruutukuosi, seepia-sävyinen kuva, kirjansivut ja pienet kukat sopivat niin kauniisti yhteen. Tykkään!
  Mahtava juttu, että otit Paperilla-haasteen vastaan! Jeee!

  VastaaPoista
 4. Paljonkin joulun tuntua ja jouluisia elementtejä on sivussasi:) Rupesi itsekin tekemään mieli joulutorttuja:)
  Kiitos, kun lähdit mukaan haasteeseen!

  VastaaPoista
 5. Ihanan jouluinen työ, kauniit värit ja kuosit!
  Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista