keskiviikko 22. lokakuuta 2014

P*skarteluhaaste #251 Cabinet -koko

Viime viikon haaste jäikin tekemättä pienen irtiotto arjesta -tapahtuman vuoksi, ja .... eipä minulla niitä paljettejakaan kyllä olisi ollut. Mutta, tämän viikon haasteeseen tartuin oitis, vaikka se olikin ihan jotain muuta mitä olen koskaan tehnyt.... tai ehkä juuri sen vuoksi haaste minua kiehtoi. Rohkeasti ryhdyin toimeen ja olen oikeinkin tyytyväinen lopputulokseen.

Töistä kun pääsin niin ryhdyin lähes välittömästi väkertämään P*skarteluhaastetta . Oli siis tarkoitus tehdä leiska 6x12 kokoiselle paperille. Minä käytin ihan valkoista paperia, jota hiukan suihkeella ja teipeillä piristin. Koko leiska muuten koostuu pienistä paperinpalasista ja erilaisista tarroista.

Jalanjäljissä.9 kommenttia:

 1. Tyylikäs ja hieno leiska. Tuo Vagabondin lappu on piste iin päällä ja nostaan hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on tullut säilytettyä vaatteiden ja kenkien logolappusia. :) Ja noin päheistä kengistä piti ehdottomasti ottaa lappu talteen. Nyt oli tilaisuus se ottaa käyttöön. Heh.

   Poista
 2. Hei wau! Minä olen oikeasti joskus miettinyt että pitäisikö dokumentoida jotain ihanua vaatteita mitä elämän aikana on sattunut olemaan. Etenkin monet lasten vaatteet on vaan niin ihania että tekisi mieli vain säilyttää ne muistona. Ja nyt kun nän tämän leiskan niin honasin että näinhän siinä olisi oikeasti ideaa. :D Huippua, pannaan se loputtomalle To Do -listalle. Huippuhauska ja pirteä leiska. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He hee! Joo, ehdottomasti kannattaa ja on hauskaa kun kuvassa ei ole ihminen vaan ihan jotain muuta pääosassa. Otin tuon kuvan joskus keväällä siihen Naamakirjassa olevaan Yksi kuva päivässä -haasteeseen.

   Poista
 3. Kiva leiska. Ihana värimaailma.

  VastaaPoista