keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Koristeiden hurmoksessa

Viime huhtikuussa olen aloittanut blogini kirjoittamisen ja sräppäyksen. Pientä epävarmuutta oli tuolloin ilmassa ja sen vuoksi aloitin leiskojen teo 8x8 kokoisille paperiarkeille. Tuntui, etten osaa isolle paperille asetella juttuja "oikein" ja iso paperi oli pelottavan kokoinen. Enemmän asiaa tutkittuani ja rohkeutta keräillen uskalsin kokeille "normaalia" 12x12 kokoa. Pari ensimmäistä kun tein, huomasin että tämä juttuhan toimii ja siitä lähtien leiskojeni koko on pysynyt vakiona. Jossakin vaiheessa näpertelyä törmäsin sanaan smash book ja tajusin itse tekeväni samanlaisia juttuja, mutta kalenteriin. Ideaa hieman jalostettua ryhdyin tuunaamaan kalenterini sivua enemmän. Joitakin aukeamia olen blogiini asti myös päästänyt.

Tämä on ollut mukavaa pientä puuhastelua arjen tohinan rinnalla ja toivon, että innostukseni asiaan säilyisi koko loppuelämäni ajan. Miinuspuolena mainittakoon, että meneehän tähän rahaa. Mutta tuudittauden kuitenkin ajatukseen, että aika monet harrastukset maksavat. Itse joskus häpeillen avaan askartelukauppojen paketteja. Tuntuu hassulta, että yli 30-vuotias nainen tilaa kotiinsa papereita ja nappeja. Heh. Ja pistää sellaiseen vielä kiitettävän verran rahaa. Joku voisi sanoa koko touhua hömpötykseksi, mutta ei onneksi oma avomieheni. Kyllähän häntä huvittaa näpertelyni ja räjähtänyt keittiönpöytä, mutta tokaiseen vain, että "se hyvä kun Hanilla on uusi harrastus".

Vaikka olen vain vajaan vuoden verran touhuillut paperiaskartelun parissa olen huomannut selvästi kausia koristeiden suhteen. On ollut;

Leikekuvakausi

Nappi- ja haaraniittikausi

Paperikukkakausi

Parhaillaan on menossa tarrakausi


1 kommentti: