perjantai 27. helmikuuta 2015

P*skarteluhaaste #267 -luonnos

Oi voi, vuoden alussa olen ryhtynyt pitämään itseni fyysisestä kunnosta huolta. Selkäni ryhtyi vihoittelemaan oikein kunnolla tammikuussa ja oli viimein tehtävä asialle jotain. Hieronnat ja liikunta. Ja tämä asialle jotain -tekeminen on ikävällä tavalla veroittanut blogini pitämistä.

Ei, ei! Ei tämä ole mikään postaus, että lopettaisin tämän blogin ylläpitämisen ja jättäisin teille nyt jäähyväisiä. Vaan olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja hiukan skarpata. Harmittaa, että työn, lenkkeilyn ja blogin pitäminen on ollut vaikeaa sovittaa yhteen. Pieniä järjestelyjä on tehtävä ja luulen, että voisin hiukan vähentää lenkkeilyä niin etten kävisi joka ilta, työpäivien jälkeen, kävelemässä vajaata paria tuntia. Heh. Jäisi sitten illasta aikaa muillekin touhuille.

Viime viikon p*skarteluhaasteeseen jäi osallistumatta, mutta tällä viikolla on asia toisin. Haasteen tehtävänä oli luonnos . Luonnoksen teko leiskaan tuntui vaikealta sovittaa, mutta tein jonkinlaisen ratkaisun ja koen sen olevan p*skarteluhaasteen sääntöjä nuodattava tuotos. 

Leiskan pohjana olen käyttänyt aivan älyttömän hieno kuviollista kaiser craftin paperia. Kolmen paperin muodostaman jonon jatkona komeilee valokuva. Kokonaisuutta täydentää erilaiset lippuset ja lappuset, teksit ja napit. Toivottavasti jokainen teistä löytää tuotoksesta haasteen luonnoksen pohjan.

Hiukan salmiakkia.   

9 kommenttia:

 1. Hitsi että nää sun leiskat on aina hienoja! Niissä on niinku paljon mut ei liikaa. Osaisinpa minäkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi. Kiitos ihan tavattoman paljon. Et tiedäkään kuinka kommenttisi kannustaa tekemään leiskoja lisää.

   Poista
 2. No onpas kyllä ihanan näköinen, ja on tosi upea tuo taustapaperi! Osaatpa kauniisti kerrostaa näitä töitäsi!

  VastaaPoista
 3. Kiva leiska! .... pitäisi itsekin kerrostaa jotain, joskus, jossain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kerrostaminen on kivaa, mutta toisinaan se tuottaa päänvaivaa kun ei koristeet meinaakaan löytää leiskasta oikeita paikkoja. Niiden asettelusta ei aina onnistu. Rohkeasti olen kuitenkin epäonnistumisen jälkeen tehnyt uuden leiskan. :)

   Poista
 4. Hieno! Tuo taustapaperi on upee ja tosi toimiva ja ihana kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mä ihastuin tuohon paperiin kanssa. Sormet syyhysi, että milloin sen saan ottaa käyttöön.

   Poista