torstai 19. maaliskuuta 2015

Koti herää talvihorroksesta

Olen jo useassa postauksessa hehkuttanut kuinka se kevät sieltä tulee ja kuinka aurinko paistaa ja kuinka leiskoissa esiintyy vain keväisen hempeät sävyt. Kevät tuo mukanaan lisääntyvän valon ja se, ikävä kyllä, paljastaa ikkunan likaisuuden sekä pölykerroksen kaikkialla. Tämä saa kodin tuntumaan jotenkin tunkkaiselta sekä nuhjuiselta. Kevään tullen sitä alkaa kaipaamaan sisustukseen raikkautta ja selkeyttä.

Tiistaina aloitin kotimme kevätsiivouksen. Koko homma starttasi olohuoneesta. Sisustuksemme muuttuu eri vuodenaikoina tekstiilien ja koriste-esineiden avulla. Olohuoneen verhon ja koristetyynyjen valintaan olen erityisen tyytyväinen.  Ystäväpiirissäni on henkilö, joka tahtoi tehdä minulle tyynynpäälliset, jotka ovat helppo ottaa tyynyn ympäriltä pois ja pestä. Kankaat kävimme valitsemassa Eurokankaasta. Huoneesta tuli ihanan raikas ja hempeän huoleton.

Vihertävät sävyt ja kukikaat kuosit ovat tämän kevään ja kesän juttuja.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö ookkin. Oikein tuollainen kukkameri. :) Kiitos vielä ompelemuksista. Vien sinut joku kerta kiitokseksi syömään.

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Tekisi mieli sukeltaa tuonne tyynyjen sekaan!
  Mistä olet ostanut tuon violetin virkatun tyynynpäällisen/tyynyn?
  Sellainen sävy voisi sopia nyt meidän olkkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulla on itsellänikin samanlainen tunne, että sinne voisi sukeltaa. Mutta yleensä sinne ovat koirat kerenneet ensin. Tuo violetti tyynyt on jo joitakin vuosia vanha. Ja en muista ostinko Anttilasta vai tilasinko Ellokselta.

   Poista