tiistai 17. maaliskuuta 2015

P*skarteluhaaste #269 - Kuvahaaste

Niin se kevät tulla jolkottelee, tai oikeastaan juoksee hyvinkin ripeästi. Aurinko paistaa ja on katupölyä hampaissa. Talvihorroksesta sisätiloihin nostettujen kukkien mullasta puskee pintaan hämähäkkejä, jotka valtaavat asuntomme lattiat ja seinät. Leiskojen keväiset värit eivät anna tilaa muille väreille. Täytyy sanoa, että kyllä on niin kevättä rinnoissa että!

Hiukan viime tippaan jää tämän viikon p*skarteluhaasteeseen osallistuminen, mutta valmiiksi sen kuitenkin sain. Haasteessa oli tehtävänä inspiroitua kuvasta. Värimaailma miellytti silmääni erityisen paljon ja sen pohjalta ryhdyin haastetta toteuttamaan. Valokuvan sain valittua suhteellisen nopeasti ja tiesin tarkelleen millainen leiskasta tulisi tehdä. Kaikki oli kasattu jo keittiönpöydälle valmiiksi. Leiska tarvitsi vain kokoamisen. Ja siihen inspiraatio löytyi vasta tänä aamuna.

Leiskan valokuva on muutaman vuoden takaa. Kesämökillä tuli tehtyä pieni kaarnavene ja kuvahan siitä oli napattava. Nyt valokuva pääsee koristamaan leiskaa. Valokuva lepäilee vanhojen kirjan sivujen päällä. Koristeeksi olen valinnut teippiä, nappeja, leikekuvia ja paperisilppua, jotka ovat haasteen värimaailmasta napattuja. Paperiluiskat ovat leikattu toisestä päästä teräväksi, joka hiukan jäljittelee muodoltaa kynän kärkeä. Paperiarkki on hyvin vaalea ja sitä hiukan koristin musteella sabluunan kera.

Valokuva leiskasta tuli napattua ulkona. Niin kauniissa keväisessä auringonpaisteessa.

5 kommenttia:

  1. Se on hieno! Nuo värit on hurrrrrrmaavat. :) ja kuva on hauska. Voihan kesä! :D

    VastaaPoista
  2. Hienosti skräpätty, onnea p*skisvoitosta!

    VastaaPoista
  3. Hi hiii!! Suosipa arpaonni minua tällä kertaa. Kiitos kommenteista. :)

    VastaaPoista