lauantai 9. toukokuuta 2015

Runsas aamiainen

On lomani viimeinen päivä. Olen ollut yksin eilisestä illasta saakka. Niinpä olen kuunnellut musiikkia kovalla volyymilla ja laulanut sekä tanssinut itseni hurmokseen. Toki koira ovat olleet yleisönä ja hiukan ihmetelleet purkaustani, mutta tuijotukset eivät menoani kuitenkaan haitannut.
Aamulla olen nukkunu pitkään ja heti herättyäni ajattelin, että nautin runsaan aamupalan itseni kanssa. Sehän on parasta seuraa ikinä.

Olen siis herännyt  ihan mielettömän hyvällä tuulella ja niinpä koirien ulkoiluttaminen ei tuntunut missään. Ulkoa kävelin kuin missäkin hyvän olon elokuvassa ja sen tunnetilan vuoksi matkaani tarttui muutama koivunvarsi, mitkä olivat jo kivasti hiirenkorvalla. Nämä oksat löysivät paikkansa olohuoneemme pöydältä. Niitä pystyssä pitävät isot lasipurkit.

Aamupalan valmistin huolella ja laitoin esille kauniisti. Näin aamuinen, tai oikeastaan se meni jo brunssin puolelle, ajan kanssa heräily tuntui vieläkin paremmalta kun kaikki oli katettu. Valmistin aamupalan rakkaudella, itselleni. Sänkyyn sitä en kuitenkaan tarjoillut.

Kaunis aamu, vaikka hiukan sateinen.

Ihanan vihreän sävyiset oksat pääsivät koreilemaan olohuoneeseen.
Aamupalaksi nautin leivän lisäksi kananmunia ja hedelmiä.
Aamukahvin kera tuli syötyä omatekemä suklaamuffini. En aamupalaa valmistanut niin huolella, että olisin kerennyt muffinit vääntämään jo tänään. Eilisiä herkkuja ne ovat. 


4 kommenttia:

 1. Huokaus...kuka mulle tekis tommosen aamiaisen... Niin kaunis!

  VastaaPoista
 2. Oih, tuollaiset aamiaishetket ovat ihania. :)

  VastaaPoista
 3. Nam. Ihanaa oikein kunnolla hemmotella itseään! Oikein. Pitää ottaa mallia. :)

  VastaaPoista
 4. Päivä lähti ihan eritavalla liikkeelle, kun söi aamiaisen kunnolla ja ennen kaikkea rauhassa. Pitää joskus kokeilla siten, että isäntä on mukana riennoissa.

  VastaaPoista