lauantai 9. toukokuuta 2015

Ei näitä henno käyttää!!

Sitä on tullut vietettyä kolmen viikon lomaa ja en ymmärrä mihin se aika on oikein hujahtanut, sillä huomenna on jo työpäivä. Yhyy. Loma-ajan meinasin pyhittää täysin askartelulle, oikein kannoin tarvikkeet keittiönpöydälle, että ovat siinä valmiina kun inspiraatio iskee. Suunnitelmissa oli tehdä ainakin kaksi minialbumia, mutta saldona olikin vain muutama hassu leiska. Sukulaisia tuli nähtyä NIIN paljon, etten kotona pahemmin kerennyt olemaan.
Vaikka aika menikin liian nopeasti, olen kuitenkin osannut ajatukseni irrottaa työstäni kokonaan ja sehän on loman tarkoitus. Nyt sitä jaksaa pakertaa reilun kuukauden verran, kun jään sitten kesälomalle. Hah.

Näiden kolmen viikon aikana en askarrellut kauheasti sitten kuitenkaan, mutta ostin kyllä askartelutarvikkeita. Niitä tuli hankittua paperellasta, paperinauhasta ja sinellistä. Sinellin ostoksen tein ihan paikan päällä Jyväskylässä.
Täytyy muuten sanoa, että nopea on toimitus näissä em. nettikaupoissa. Tiistaina tilasin ja paperinauhan kirjekuori oli perillä jo keskiviikkona. Samaisena päivänä tuli myös alkuillasta paperellasta tekstiviesti, että paketti on noudettavissa postista.

Ostosten hurmoksessa.


Paperellasta ostin lähinna papereita. Yksittäisiä 12x12 arkkeja ja sitten 6x6 kokoisia paperilehtiöitä. Tai tarttui sieltä matkaan tuollainen uusi leimasinsetti perhosista. Paperinauhasta ostin puolihelmiä, resiini kukkasia ja klemmareita. 

Nämä ihanat lehdet tilasin paperinauhasta. En tiedä hennonko käyttää näitä lainkaan. 1 kommentti:

  1. Siinä on herkku poikineen. Näitä vain ihailisi ja hiplaisi. :D

    VastaaPoista