torstai 15. lokakuuta 2015

MakroTex -haaste Lokakuu

Lokakuu oli MakroTex -haasteen aiheena tällä kertaa ja tämän kuukauden ilonaiheena taloudessamme on ollut makuuhuoneen ilmeen uudistaminen. Se ei vielä kokonaan ole valmis, mutta puolet kylläkin. Ja sehän on parempi kun ei mitään. Nukkumanurkkauksemme on valmistunut nyt parin päivän aikana, äitini sekä isäpuoleni hurjalla tapetoimisen ammattitaidolla. Siitä paremman kuvan näet täältä.
Valtavan iso kiitos näille hulvattomille sukulaisille. Minä ja mieheni emme olisi onnistuneet urakasta ilman hetkellistä mykkäkoulua.

Tämän postauksen kuvilla pääset hiukat kurkistamaan makuuhuoneemme tunnelmaa.

Ihanan kotoista ja kutsuvaa tunnelmaa luo sängyssä, rennosti asetellut. pitsi- ja torkkupeitot. Tuollaisen virkatun peiton löysin kesällä kirpputorilta.
Ennen viihdyin sängyssä todella paljon ja nyt varmasti vielä enemmän! Siellä tulee varmasti jatkossakin päivitettyä blogia sekä syötyä iltapala. Tiedän, ei sängyssä saa syödä, mutta jos lupaan olla murustelematta.
Huonekalujen järjestys vaihtui myös makkarissamme, ja jouduin keksimään itselleni uuden yöpöydän. Niinpä päätin ottaa eteisestämme jakkaran. Tämä ihastuttavasti patinoitunut jakkari suoritti virkaansa eteisessämme ja ennen sitä kesämökin saunassa.


12 kommenttia:

 1. Kerrassaan viehättävä makuuhuone. Kodikas viihtyisä tunnelma.
  Minullakin kotielämään kuuluu lukeminen ja kirjoittaminen sekä
  tee- ja kahvihetket :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin oikein nautinnollisia hetkiä. Suosittelen kyllä kaikille.

   Poista
 2. Onpa ihanat tunnelmat! Kyllä mäkin viihtyisin...Jakkara on niin kaunis.<3 Ei kai mun on lähdettävä tästä siivoamaan, sillä se jos mikä lisää omaa viihtyisyyttäni, ja täällä on nyt kaaos.:(

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma. Hyvältä näyttää siis uudistus.

  VastaaPoista
 4. Kivat värit! Erityisen ihana on tuo harmaa tyyny kukalla!

  VastaaPoista
 5. Huone on kyllä mykkäkoulun jos toisenkin arvoinen. Kauniita ne sinun taulusi tuossa sängyn yläpuolella. Sinulla on niin omanlainen tyyli, josta pidän. :) Ja silmäni jäivät kiinni tuohon "pakkosaada" lautaseen.

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä kotoisalta, harmooniselta ja rauhalliselta, tykkään! :)

  Mä olen jo pitkään miettinyt, että hankkisinko sängynpäädyn vaiko pari hyllyä, johon voisi sitten tehdä ns. vaihtuvan valokuva/taulunäyttelyn. Seinä kun kaipaisi jotakin ja uudet tapetitkin olisi kivat.

  VastaaPoista
 7. Leppoisaa loikoilua lokakuussa :)

  VastaaPoista
 8. Viihtyisää. Luettavaa ja teetä sängyllä. Tuo jakkarakuva miellytti.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 9. Lokakuussa kannattaakin alkaa panostaa sisätiloihin.

  VastaaPoista