perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kalenterimania

Löysin tässä eräs päivä Facebookista ryhmän nimeltä Kalenterimania. Tuo ryhmä koostuu askartelijoista jotka jollakin tavalla tuunailevat ja koristelevat kalentereittensa sivuja sekä kansia. Ryhmä on hyvin aktiivinen ja jotenkin siellä välittyy kotoisan kepeä tunnelma. Ylläpitäjät ovat ystävällisiä ja hauskoja, sekä äärimmäisen innostuneita. Näiden piirteiden takia, oloni oli hyvinkin tervetullut ryhmään liittyessäni.
Ryhmässä olen oppinut paljon uusia asioita jo nyt ja koko ajan opin lisää. Olen myös saanut inspiraatiopyrähdyksiä toisten tekemien kalentereiden aukeamista. Kalenterimania on ryhmä mikä saa hymyilemään ja innostumaan. Suosittelen kaikille kalenterin tuunaajille Kalenterimania -ryhmää.

Itse olen koristanut kalentereitani jo yläasteikäisestä saakka ja nyt olen vihdoin löytänyt asialle omistautuneita kanssasisaria.

Tältä näyttää minun viikkoni.
Sain mieheltäni lahjaksi Fuji Instax Mini 8 Polaroid -kameran. Tällä kalenterinaukeamalla on kaksi kuvaa otettu sillä vekottimella.

9 kommenttia:

 1. Tosi inspiroivan näköinen sivu! Tätä tekis mieli kokeilla just nyt :)

  VastaaPoista
 2. Täällä kans yks kalenterin tuunaaja ilmoittautuu, enpä olis uskonut että meille löytyy yhteisö facesta :D uskaltaiskohan siihen liittyä vai jääkö armotta jälleen koukkuun koko touhuun, sillä olen pyrkinyt hieman himmaamaan kalenterini tuunailua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäät armotta koukkuun. Siellä on porukka niin innoissaan ja aktiivisia, että...koko ajan siellä on juttua omista kalentereista tai sitten mitä kaikkea joku on netistä tilannut. Heh. Ihan mahdodon ryhmä :D Joten, sinne vaan!!

   Poista
 3. Sun sivut on niiiin nättejä ja sulla on ihan selvä oma tyyli! �� Mun on ihan pakko kokeilla jollekin aukeamalle tämänkaltaista tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina. :) Kauniit sanat lämmittävät mieltä.

   Poista